SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > Other > Everything and Nothing

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 30/03/2012, 08:38 PM   #1
T0pAz
Guest
 
Posts: n/a
Exclamation Port forwarding without a router or router access?

Is it possible? If so, how?
  Reply With Quote
Old 30/03/2012, 08:48 PM   #2
BleverCastard
Gangsta
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 845
Reputation: 43
Default Re: Port forwarding without a router or router access?

What do you mean "Without a router"?
If you have a modem, no Portforward is needed.
__________________
Quote:
Originally Posted by Mauzen View Post
You earned 8000 euros by luring credulous people into your gingerbread house of paid-click reflinks?
BleverCastard is offline   Reply With Quote
Old 30/03/2012, 08:51 PM   #3
kikito
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Port forwarding without a router or router access?

Quote:
Originally Posted by [MP]Ditch View Post
What do you mean "Without a router"?
If you have a modem, no Portforward is needed.
Some modems need to be portforwarded, like i had(on the past, before i get a 8mbps adsl network) a stupid modem, wich i needed to port forward all times -.-
  Reply With Quote
Old 30/03/2012, 08:51 PM   #4
T0pAz
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Port forwarding without a router or router access?

Actually, there are some ports which is blocked. How can I test if my port is open or not?
  Reply With Quote
Old 30/03/2012, 08:53 PM   #5
kikito
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Port forwarding without a router or router access?

Quote:
Originally Posted by T0pAz View Post
Actually, there are some ports which is blocked. How can I test if my port is open or not?
You can access this website for the same:
http://www.whatsmyip.org/port-scanner
  Reply With Quote
Old 30/03/2012, 08:59 PM   #6
T0pAz
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Port forwarding without a router or router access?

Well

Game Ports
Code:
666	Closed	Doom
2302	Closed	Halo
3453	Closed	Myth
3724	Closed	World of Warcraft
4000	Closed	Diablo
5154	Closed	BZFlag
6112	Closed	Battle.net
6113	Closed	Battle.net
6114	Closed	Battle.net
6115	Closed	Battle.net
6116	Closed	Battle.net
6117	Closed	Battle.net
6118	Closed	Battle.net
6119	Closed	Battle.net
7777	Closed	Unreal Tournament
10093	Closed	Football Manager 2005
10094	Closed	Football Manager 2005
12203	Closed	Medal of Honor
14567	Closed	Battlefield 1942
26000	Closed	Quake
27015	Closed	Half-Life
27910	Closed	Quake II
28000	Closed	Tribes 2
50000	Closed	Bolo
Server Ports
Code:
21	Closed	FTP
22	Closed	SSH
23	Closed	Telnet
25	Closed	Mail [SMTP]
53	Closed	DNS
80	Closed	Web Server [HTTP]
110	Closed	POP3
137	Timeout (Blocked)	netbios
138	Timeout (Blocked)	netbios
139	Timeout (Blocked)	netbios
143	Closed	Mail [IMAP]
443	Closed	Web Server [HTTPS]
548	Closed	Apple Filesharing Protocol
587	Closed	Mail [SMTP Submission]
993	Closed	Mail [IMAP SSL]
995	Closed	Mail [POP SSL]
1433	Closed	Database [MSSQL]
1701	Closed	VPN [L2TP]
1723	Closed	VPN [PPTP]
3306	Closed	Database [MySQL]
5432	Closed	Database [PgSQL]
8008	Closed	Calendar Server [CalDAV]
8443	Closed	Calendar Server SSL[CalDAV]
Application Ports
Code:
515	Closed	TCP/IP Printer Sharing
631	Closed	TCP/IP Printer Sharing
3282	Closed	Apple Remote Desktop
3389	Open	Windows Remote Desktop
5190	Closed	AOL Instant Messenger [AIM]
5050	Closed	Yahoo Instant Messenger
4443	Closed	Yahoo IM File Transfer
1863	Closed	MSN Messenger
6891	Closed	MSN Messenger File Transfer
1503	Closed	MSN Messenger App Sharing
5631	Closed	PC Anywhere
5632	Closed	PC Anywhere
5900	Closed	VNC
6667	Closed	Internet Relay Chat [IRC]
P2P Ports
Code:
119	Closed	USENET
375	Closed	Direct Connect
425	Closed	Direct Connect
1214	Closed	Kazza, FastTrack
412	Closed	DC++
1412	Closed	DC++
2412	Closed	DC++
4661	Closed	eDonkey
4662	Closed	eDonkey
4665	Closed	eDonkey
5500	Closed	Hotline Server
6346	Closed	Gnutella, LimeWire, Acquisition
6881	Closed	BitTorrent
6882	Closed	BitTorrent
6883	Closed	BitTorrent
6884	Closed	BitTorrent
6885	Closed	BitTorrent
6886	Closed	BitTorrent
6887	Closed	BitTorrent
6888	Closed	BitTorrent
6889	Closed	BitTorrent
I think the website is bugged.
  Reply With Quote
Old 30/03/2012, 11:47 PM   #7
T0pAz
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Port forwarding without a router or router access?

And also how will I know if I have a router or not?
  Reply With Quote
Old 31/03/2012, 12:13 AM   #8
donB
Huge Clucker
 
donB's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Down the Street!
Posts: 360
Reputation: 58
Default Re: Port forwarding without a router or router access?

Quote:
Originally Posted by T0pAz View Post
Is it possible? If so, how?
The default login for routers is generally admin/admin. Try accessing your router.

And, without router access, you cannot port forward.

Quote:
Originally Posted by T0pAz View Post
And also how will I know if I have a router or not?
Normally, all internet connections are routed through switches & routers. So, if you are in a home/office network, there are high chances of you being connected to a network router.

In the command prompt, use 'ipconfig/all' to know about your LAN. Try connecting to your 'default gateway' through HTTP (80) & Telnet (23). When you are asked for the login details, the router/modem model name/version is generally seen on the login box/prompt (telnet).
__________________


Las Venturas Cops & Robbers (LVCNR)



donB is offline   Reply With Quote
Old 31/03/2012, 12:46 AM   #9
T0pAz
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Port forwarding without a router or router access?

Quote:
Originally Posted by donB View Post
The default login for routers is generally admin/admin. Try accessing your router.

And, without router access, you cannot port forward.



Normally, all internet connections are routed through switches & routers. So, if you are in a home/office network, there are high chances of you being connected to a network router.

In the command prompt, use 'ipconfig/all' to know about your LAN. Try connecting to your 'default gateway' through HTTP (80) & Telnet (23). When you are asked for the login details, the router/modem model name/version is generally seen on the login box/prompt (telnet).
I get this error "This webpage is not available" "Error 312 (net::ERR_UNSAFE_PORT): Unknown error."
  Reply With Quote
Old 31/03/2012, 03:12 AM   #10
[UE]Milan
High-roller
 
[UE]Milan's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Right in front of forum.sa-mp.com
Posts: 1,214
Reputation: 160
Default Re: Port forwarding without a router or router access?

Find out your default gateway from cmd promt by typing 'ipconfig'. If you dont have a defaultdateaway then it will be some 000.000....so you dont need to portforward
[UE]Milan is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I still can't port-forward. Is this the fault of my router? New_Player[USW] Server Support 8 02/10/2010 06:14 PM
I still can't port-forward. Is this the fault of my router? New_Player[USW] Help Archive 1 02/10/2010 08:06 AM
Router help Timmi Server Support 9 06/03/2010 02:15 PM
Port Forward Problem (BaudTec Wireless Router) panosthekiller Server Support 1 20/08/2009 06:19 PM
My Router Wont Port Forward Me? SamAlexSam Server Support 10 15/07/2009 05:54 PM


All times are GMT. The time now is 08:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.