SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Server > Server Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08/05/2018, 08:28 PM   #11
Sakatum
Little Clucker
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 15
Reputation: 0
Default Re: Server appears offline 0/0 but its not

Quote:
Originally Posted by StefaNO [ITA] View Post
Can you post your server logs?
i have a 2gb server log only in 24h open, i have 1500 conec. per second. ips from brazil, germany.. a botnet
Sakatum is offline   Reply With Quote
Old 08/05/2018, 08:40 PM   #12
StefaNO [ITA]
Big Clucker
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 60
Reputation: 10
Default Re: Server appears offline 0/0 but its not

Which version are you running?
StefaNO [ITA] is offline   Reply With Quote
Old 08/05/2018, 08:43 PM   #13
Sakatum
Little Clucker
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 15
Reputation: 0
Default Re: Server appears offline 0/0 but its not

Quote:
Originally Posted by StefaNO [ITA] View Post
Which version are you running?
0.3.7-r2
Sakatum is offline   Reply With Quote
Old 08/05/2018, 08:50 PM   #14
StefaNO [ITA]
Big Clucker
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 60
Reputation: 10
Default Re: Server appears offline 0/0 but its not

Try to add this in your server.cfg:

Code:
minconnectiontime 1000
StefaNO [ITA] is offline   Reply With Quote
Old 08/05/2018, 08:52 PM   #15
Sakatum
Little Clucker
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 15
Reputation: 0
Default Re: Server appears offline 0/0 but its not

Quote:
Originally Posted by StefaNO [ITA] View Post
Try to add this in your server.cfg:

Code:
minconnectiontime 1000
i have that at 500 and doesnt work, its better put 1000? idk sincerly
Sakatum is offline   Reply With Quote
Old 08/05/2018, 08:58 PM   #16
StefaNO [ITA]
Big Clucker
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 60
Reputation: 10
Default Re: Server appears offline 0/0 but its not

Quote:
Originally Posted by Sakatum View Post
i have that at 500 and doesnt work, its better put 1000? idk sincerly
Yeah, 500=0,5sec and 1000=1sec.
Quote:
Originally Posted by SA-MP Wiki
The time in milliseconds the server will wait before accepting another incoming connection
StefaNO [ITA] is offline   Reply With Quote
Old 08/05/2018, 09:03 PM   #17
Sakatum
Little Clucker
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 15
Reputation: 0
Default Re: Server appears offline 0/0 but its not

Quote:
Originally Posted by StefaNO [ITA] View Post
Yeah, 500=0,5sec and 1000=1sec.
didnt work
Sakatum is offline   Reply With Quote
Old 09/05/2018, 12:37 PM   #18
StefaNO [ITA]
Big Clucker
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 60
Reputation: 10
Default Re: Server appears offline 0/0 but its not

Try this http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=632895
StefaNO [ITA] is offline   Reply With Quote
Old 10/05/2018, 11:57 AM   #19
Sakatum
Little Clucker
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 15
Reputation: 0
Default Re: Server appears offline 0/0 but its not

Quote:
Originally Posted by StefaNO [ITA] View Post
that will not work because the attack is not entering the server, it is sending requests to the query
Sakatum is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My server appears offline but it's online LoLeRo Client Support 4 16/05/2016 02:48 AM
Server Appears Offline Tony39350 Client Support 1 05/09/2015 05:06 PM
Server appears online/offline constantly Diabloa Server Support 4 21/12/2014 10:49 AM
Online Server,but appears as Offline Escallus Server Support 6 02/11/2009 07:09 AM
Problem[My OWN server appears offline in favorite list] sandsnake Server Support 7 06/04/2009 02:28 PM


All times are GMT. The time now is 02:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.