SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 17/06/2016, 05:23 PM   #1
RedSmokeR
Little Clucker
 
Join Date: May 2016
Posts: 27
Reputation: 0
Post Textdraw Menu

Hi Guyz,I am making a cnr gamemode,So how can i make Textdraw options,Like if we selected option 1 it will show the general commands of the server here's the picture:
RedSmokeR is offline   Reply With Quote
Old 17/06/2016, 05:44 PM   #2
K0P
Banned
 
Join Date: Nov 2015
Location: *.*.*.*
Posts: 597
Reputation: 87
Default Re: Textdraw Menu

You need to learn about the textdraws:
http://wiki.sa-mp.com/wiki/Textdraw
K0P is offline   Reply With Quote
Old 17/06/2016, 06:07 PM   #3
RedSmokeR
Little Clucker
 
Join Date: May 2016
Posts: 27
Reputation: 0
Default Re: Textdraw Menu

Man i know this,I can create this all but i need a working principle of Textdraw menu
RedSmokeR is offline   Reply With Quote
Old 17/06/2016, 06:50 PM   #4
xTURBOx
Huge Clucker
 
xTURBOx's Avatar
 
Join Date: Aug 2015
Location: Earth
Posts: 378
Reputation: 49
Default Re: Textdraw Menu

oh, its done with variable + OnPlayerText(playerid,text[])// to see the input number
__________________
xTURBOx is offline   Reply With Quote
Old 17/06/2016, 07:05 PM   #5
Owen007
Big Clucker
 
Owen007's Avatar
 
Join Date: Jun 2016
Location: Earth
Posts: 183
Reputation: 26
Default Re: Textdraw Menu

There are some textdraw creating filescript search forum and add them.

or if u r saying that how will u add command to that text draw then u have to learn the basics first man its easy you can get that from anywhere on wiki.
__________________
My Work:

[FS]OAdmin+Register System V1.0

[GM]Zombie VS Human Apocalypse V1.4.0 All bugs Fixed.



Anyone Interested in making a whole new Los Santos Zombie Apocalypse? With Some extra Cool Features DM Me Now!
Owen007 is offline   Reply With Quote
Old 17/06/2016, 08:39 PM   #6
Onfroi
Banned
 
Join Date: Jan 2012
Location: Dallas, Texas
Posts: 1,504
Reputation: 226
Default Re: Textdraw Menu

pawn Code:
public OnPlayerText(playerid, text[])
{
if(text[0] == '1')
{
        //your code here
}
return 0;
Onfroi is offline   Reply With Quote
Old 17/06/2016, 10:07 PM   #7
WhiteGhost
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Textdraw Menu

Quote:
Originally Posted by Onfroi View Post
pawn Code:
public OnPlayerText(playerid, text[])
{
if(text[0] == '1')
{
        //your code here
}
return 0;
Ah No. You Use Case.
But then again it all depends on the coder.
  Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Textdraw Menu.. TheRaGeLord Scripting Help 0 05/08/2015 12:14 PM
Textdraw Menu ? rockhopper Scripting Help 17 09/07/2014 02:02 PM
[Pedido] TextDraw-Menu lucas_MAPPER PortuguÍs/Portuguese 9 07/10/2012 12:40 AM


All times are GMT. The time now is 01:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.