SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 24/08/2019, 10:04 PM   #1
reks
Little Clucker
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 10
Reputation: 0
Default SetVisibleItems Problem

I'm writing this:Streamer_SetVisibleItems(STREAMER_TYPE_OBJECT , 800);
in OnGameModeinit, but it doesn't work.
I would be really glad if someone could help me out, because this thing really annoys me..
reks is offline   Reply With Quote
Old 25/08/2019, 05:28 AM   #2
Mohaowmad
Big Clucker
 
Join Date: Oct 2018
Posts: 67
Reputation: 0
Default Re: SetVisibleItems Problem

HTML Code:
Streamer_SetVisibleItems(STREAMER_TYPE_OBJECT , 800, -1);
Mohaowmad is offline   Reply With Quote
Old 25/08/2019, 08:36 AM   #3
reks
Little Clucker
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 10
Reputation: 0
Default Re: SetVisibleItems Problem

Still the same problem..
reks is offline   Reply With Quote
Old 25/08/2019, 04:19 PM   #4
reks
Little Clucker
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 10
Reputation: 0
Default Re: SetVisibleItems Problem

Please, in the name of god, i really need someone to help me with this problem.
reks is offline   Reply With Quote
Old 25/08/2019, 04:23 PM   #5
SiaReyes
Huge Clucker
 
SiaReyes's Avatar
 
Join Date: Mar 2019
Location: Coordinates X,Y,Z
Posts: 423
Reputation: 32
Default Re: SetVisibleItems Problem

Quote:
Originally Posted by reks View Post
Please, in the name of god, i really need someone to help me with this problem.
In the name of god, we are not gods to see what's the issue if the above provided codes are not working.

Maybe check this https://forum.sa-mp.com/showpost.php...91&postcount=2
__________________
Offshowtime Fuck It!

Quote:
Originally Posted by Toroi View Post
blackmail people that join your server using their ip address as hostage

or get a job and play sa-mp for fun
SiaReyes is online now   Reply With Quote
Old 26/08/2019, 10:51 AM   #6
reks
Little Clucker
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 10
Reputation: 0
Default Re: SetVisibleItems Problem

Sorry for my last reply, but i was in rush, because we are goint to open the server this week, sorry.
I fixed my problem!Thank you for replies.
So, If you already had 700 objects created using CreateObject, you'll limit the streamer to use only the 300 remaining slots, as the server limit is 1000 objects.
The streamer will still work, but can't swap when needed because the first 700 object slots have been fixed and cannot be used by the streamer.
reks is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Password Hash Problem & MYSQL Saving Problem Faqahat Scripting Help 3 18/04/2016 12:54 PM
[SOLVED] 3 problem's! (1 problem still unsolved, but stopped solving.) Mechscape Help Archive 9 24/12/2009 09:47 PM


All times are GMT. The time now is 01:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.