SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help > Help Archive

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 06/06/2010, 01:29 PM   #1
[RO]Madalin2009
Big Clucker
 
Join Date: May 2008
Posts: 123
Reputation: 0
Default Script or server bug?

This happened to me before, I would just recompile the gamemode and it would've worked - but now it doesn't no longer.
Script[gamemodes/gtf.amx]: Run time error 19: "File or function is not found"
Compiles with no errors. What can it be? The .amx is in the folder. The gamemode's an alpha using no scriptfiles. I just recompiled it once after commenting a line and it gave me this error. I erased the "/* */" tags, recompiled again, and I still have the same problem... What may be the reason?
[RO]Madalin2009 is offline  
Old 06/06/2010, 02:45 PM   #2
[RO]Madalin2009
Big Clucker
 
Join Date: May 2008
Posts: 123
Reputation: 0
Default Re: Script or server bug?

Sorry for the doublepost, but I really need help! URGENTLY!
[RO]Madalin2009 is offline  
Old 06/06/2010, 02:48 PM   #3
Ihsan_Cingisiz
Huge Clucker
 
Join Date: May 2010
Posts: 290
Reputation: 0
Default Re: Script or server bug?

Quote:
Originally Posted by ɹ0zuılɐpɐɯ - Madalinz0r
Sorry for the doublepost, but I really need help! URGENTLY!
Can you post the line with the error, so we
know what the problem is?
Ihsan_Cingisiz is offline  
Old 06/06/2010, 02:53 PM   #4
Jochemd
High-roller
 
Jochemd's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: The Netherlands
Posts: 2,220
Reputation: 844
Default Re: Script or server bug?

Try deleting the include you have last added,
__________________
Jochemd is offline  
Old 06/06/2010, 03:24 PM   #5
[RO]Madalin2009
Big Clucker
 
Join Date: May 2008
Posts: 123
Reputation: 0
Default Re: Script or server bug?

Ihsan, there was no error in the gamemode itself. The server gave that error.
Jochecmd, the latest include I added was streamer.inc from the Streamer Plugin.
It worked the first time with no errors, but after I commented something and compiled the GM, it started giving the error.
I removed the comment, but I still have the error.

Script[gamemodes/gtf.amx]: Run time error 19: "File or function is not found"

All plugins are there.
All includes are there.
The .amx is in the right place.
It uses no scriptfiles, and nothing is in the scriptfiles folder.
[RO]Madalin2009 is offline  
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Server lag.. because of script? SiJ Server Support 6 04/04/2010 02:18 PM
Help me:How to script bots in my server? Tom Marvolo Riddle Help Archive 2 04/11/2009 05:37 PM
Server or Script? McSquizzy Help Archive 0 19/10/2009 01:52 PM
DM Server Script [HELP] Tigerbeast11 Help Archive 3 12/10/2009 05:14 PM
Server/Script/GM Concept [SS]Stampede Help Archive 1 22/08/2009 06:37 PM


All times are GMT. The time now is 01:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.