SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Server > Server Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 21/03/2012, 10:39 AM   #1
Soulbad
Big Clucker
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 77
Reputation: 0
Default Plugins + Gamemode wont load

In my server i have 4 plugins. I was just about to test my local server for another update and my irc and streamer plugin won't load. My gamemode also wont load for some reason aswell :

Heres the log :

Code:
----------
Loaded log file: "server_log.txt".
----------

SA-MP Dedicated Server
----------------------
v0.3d-R2, (C)2005-2011 SA-MP Team

[10:42:30] password = ""  (string)
[10:42:30] 
[10:42:30] Server Plugins
[10:42:30] --------------
[10:42:30]  Loading plugin: sscanf
[10:42:30] 

[10:42:30]  ===============================

[10:42:30]       sscanf plugin loaded.     

[10:42:30]    (c) 2009 Alex "Y_Less" Cole

[10:42:30]    0.3d-R2 500 Players "dnee"

[10:42:30]  ===============================

[10:42:30]   Loaded.
[10:42:30]  Loading plugin: Whirlpool
[10:42:30]  
[10:42:30]  ==================
[10:42:30]  
[10:42:30]   Whirlpool loaded
[10:42:30]  
[10:42:30]  ==================
[10:42:30]  
[10:42:30]   Loaded.
[10:42:30]  Loading plugin: irc
[10:42:30]   Failed.
[10:42:30]  Loading plugin: streamer
[10:42:30]   Failed.
[10:42:30]  Loaded 2 plugins.

[10:42:30] 
[10:42:30] Filterscripts
[10:42:30] ---------------
[10:42:30]   Loading filterscript 'PPC_Housing.amx'...
[10:42:30]   Loading filterscript 'laser.amx'...
[10:42:30] 
-- Laser Pointer by Skiaffo --

[10:42:30]   Loading filterscript 'animation.amx'...
[10:42:30]   Loading filterscript 'rules.amx'...
[10:42:30]   Loading filterscript 'rope_eng.amx'...
[10:42:30] 
--------------------------------------
[10:42:30]  Rope RC1 v1 (c) Trooper 2009
[10:42:30] --------------------------------------

[10:42:30]   Loading filterscript 'lotto.amx'...
[10:42:30]   Loaded 6 filterscripts.

[10:42:30] Script[gamemodes/SFCRRPG.amx]: Run time error 19: "File or function is not found"
[10:42:30] Number of vehicle models: 0
Heres Server.cfg

Code:
echo Executing Server Config...
lanmode 0
password 
rcon_password test123
maxplayers 16
port 7777
hostname San Fierro Cops-Robbers-RPG
gamemode0 SFCRRPG 1
filterscripts PPC_Housing laser animation rules rope_eng lotto
plugins sscanf Whirlpool irc streamer
announce 0
query 1
weburl www.sfc
onfoot_rate 40
incar_rate 40
weapon_rate 40
stream_distance 300.0
stream_rate 1000
maxnpc 1
PS : Yesterday night I formatted my pc
Soulbad is offline   Reply With Quote
Old 21/03/2012, 10:45 AM   #2
Markô
High-roller
 
Markô's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: dXJtb20=
Posts: 1,853
Reputation: 508
Default Re: Plugins + Gamemode wont load

Update irc to v1.4.2, streamer to v2.6 r38 or 39 whichever is the current build, and put the the 2 plugin includes in the pawno>include folder, then open your script in pawno and recompile. Then restart your server again.
Markô is offline   Reply With Quote
Old 21/03/2012, 10:52 AM   #3
Soulbad
Big Clucker
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 77
Reputation: 0
Default Re: Plugins + Gamemode wont load

k, ill try
Soulbad is offline   Reply With Quote
Old 21/03/2012, 10:58 AM   #4
Soulbad
Big Clucker
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 77
Reputation: 0
Default Re: Plugins + Gamemode wont load

I tried what you said and still the same issue
Soulbad is offline   Reply With Quote
Old 21/03/2012, 12:23 PM   #5
samp4you
Little Clucker
 
samp4you's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: homie
Posts: 23
Reputation: 2
Default Re: Plugins + Gamemode wont load

Quote:
Originally Posted by Soulbad View Post
I tried what you said and still the same issue
Upgreade irc,Stramer to latest version / build .Copy and replace them into server Serverfile >> Plugin's..then try again !
__________________
[My Tutorials]
Quote:
Originally Posted by [UE]Milan View Post
Lanmode should be 0 if online players want to join.
Quote:
Originally Posted by [UE]Milan View Post
I am not joking. I used to play via my gateway but the public Ip was visible but i couldent join it. and my gateway was 198.168.1.100
samp4you is offline   Reply With Quote
Old 21/03/2012, 12:30 PM   #6
Soulbad
Big Clucker
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 77
Reputation: 0
Default Re: Plugins + Gamemode wont load

U just told me the same thing he said, still doesnt work :S
Soulbad is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't load plugins WiseAndries Server Support 11 03/01/2012 12:16 AM
gamemode wont load on host Tom1412 Server Support 1 22/01/2011 09:54 PM
Server wont load plugins for linux on linux server! GrantLea Help Archive 3 24/10/2010 11:55 PM


All times are GMT. The time now is 09:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.