SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > Non-English > Languages > Português/Portuguese

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 16/12/2018, 01:58 PM   #1
HowAreYou
Little Clucker
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 10
Reputation: 0
Default Bug no spawn player

Após digitar a senha e precionar logar/enter a tela fica no céu nas imagéns de "cameras" passando cenários com em baixo << >> spawn, esse bug ocorreu depois de transformar o gamemode para dof2 , nesses casos o que fazer ?
HowAreYou is offline   Reply With Quote
Old 16/12/2018, 02:24 PM   #2
Eddye
Huge Clucker
 
Eddye's Avatar
 
Join Date: May 2014
Location: Rio de Janeiro
Posts: 365
Reputation: 42
Default Re: Bug no spawn player

você usou a função SetSpawnInfo?
__________________
Setup:
Core i5™ 2310 2.9GHz @ 3.4GHz
16GB HyperX Fury 1866Mhz (1X16)
GTX 960 GALAX Exoc Black Edition (Adeus R9 280X)
2 HD's 500GB Seagate
Fonte Corsair CX500
Gabinete Aerocool 800 (2 Fans RED)
Eddye is offline   Reply With Quote
Old 16/12/2018, 02:36 PM   #3
HowAreYou
Little Clucker
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 10
Reputation: 0
Default Re: Bug no spawn player

Quote:
Originally Posted by Eddye View Post
você usou a função SetSpawnInfo?
Sim ...
HowAreYou is offline   Reply With Quote
Old 16/12/2018, 03:01 PM   #4
BrunoSayden177
Big Clucker
 
Join Date: Jun 2018
Location: Alfredo Vasconcelos - MG
Posts: 126
Reputation: 0
Default Re: Bug no spawn player

Coloca na parte do script quando o player acertar a senha:

PHP Code:
 SpawnPlayer(playerid); 
BrunoSayden177 is offline   Reply With Quote
Old 16/12/2018, 10:20 PM   #5
HelderPT
Gangsta
 
HelderPT's Avatar
 
Join Date: Jan 2018
Location: Portugal
Posts: 521
Reputation: 19
Default Re: Bug no spawn player

Tive o mesmo problema

use

SetSpawnInfo( playerid, 0, 0, 1958.33, 1343.12, 15.36, 269.15, 26, 36, 28, 150, 0, 0 );
SpawnPlayer(playerid);
__________________
Nova Realidade Virtual

https://discord.gg/DB3xNbB
HelderPT is offline   Reply With Quote
Old 17/12/2018, 02:02 AM   #6
HowAreYou
Little Clucker
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 10
Reputation: 0
Default Re: Bug no spawn player

Quote:
Originally Posted by HelderPT View Post
Tive o mesmo problema

use

SetSpawnInfo( playerid, 0, 0, 1958.33, 1343.12, 15.36, 269.15, 26, 36, 28, 150, 0, 0 );
SpawnPlayer(playerid);
O Server ta kickando por fazer Spawn antes do login
HowAreYou is offline   Reply With Quote
Old 17/12/2018, 02:44 AM   #7
Mage
Little Clucker
 
Join Date: Dec 2018
Location: São Paulo, Brazil
Posts: 18
Reputation: 2
Default Re: Bug no spawn player

Quote:
Originally Posted by HowAreYou View Post
O Server ta kickando por fazer Spawn antes do login
o código de spawn está sendo executado antes do código de registro então?
tenta fazer o que o amigo em cima falou, só que coloca o código no on dialog response na parte de login
__________________
Mage is offline   Reply With Quote
Old 17/12/2018, 12:54 PM   #8
BrunoSayden177
Big Clucker
 
Join Date: Jun 2018
Location: Alfredo Vasconcelos - MG
Posts: 126
Reputation: 0
Default Re: Bug no spawn player

Quote:
Originally Posted by HowAreYou View Post
O Server ta kickando por fazer Spawn antes do login
Vai na parte do script de login, onde o player acerta a senha, e coloca o:

PHP Code:
 SpawnPlayer(playerid); 
BrunoSayden177 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Make the player spawn after logging in, without hitting "Spawn" Dubya Scripting Help 4 17/01/2018 12:48 PM
spawn player without having to press spawn lean1337 Scripting Help 4 15/02/2013 08:35 PM
[Help] Object/item ectra spawn on player spawn? No-Half-Measures Help Archive 3 21/01/2010 09:38 AM
How to Return a Player's Spawn, Use it for another player's checkpoint? Ace_Menace Help Archive 0 02/12/2009 01:18 AM
How to Return a Player's Spawn, Use it for another player's checkpoint? Ace_Menace Help Archive 1 02/12/2009 01:00 AM


All times are GMT. The time now is 02:15 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.