SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help > Help Archive

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 28/10/2010, 02:10 PM   #1
ColdXX
Banned
 
Join Date: Jan 2010
Location: Everywhere
Posts: 672
Reputation: 0
Default Checkpoint!

What is the value of CreateDynamicCP so it can be seen on the minimap from everywhere?
ColdXX is offline  
Old 28/10/2010, 02:14 PM   #2
Kyle
High-roller
 
Join Date: Mar 2009
Location: United Kingdom
Posts: 2,262
Reputation: 347
Default Re: Checkpoint!

Change the radius to 10000.
__________________
Kyle is offline  
Old 28/10/2010, 02:22 PM   #3
ColdXX
Banned
 
Join Date: Jan 2010
Location: Everywhere
Posts: 672
Reputation: 0
Default Re: Checkpoint!

Already did that! Just wondering if there is another way
ColdXX is offline  
Old 28/10/2010, 02:23 PM   #4
Kyle
High-roller
 
Join Date: Mar 2009
Location: United Kingdom
Posts: 2,262
Reputation: 347
Default Re: Checkpoint!

Nope there isnt!

Unless you use a race checkpoint
__________________
Kyle is offline  
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Checkpoint? Packer5 Help Archive 5 05/11/2009 12:59 PM
Checkpoint ID JadedJ Help Archive 2 29/07/2009 01:01 PM
{HELP} Help with Checkpoint Please killdahobo99 Help Archive 4 16/06/2009 02:00 AM
Checkpoint Puzi Help Archive 1 12/03/2009 02:08 PM
Checkpoint Schock Help Archive 2 11/03/2009 05:06 PM


All times are GMT. The time now is 11:12 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.