SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP > Client Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12/12/2018, 02:28 PM   #1
Pemalite
Little Clucker
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 14
Reputation: 0
Default Preview Dialog not showing properly

I have installed a clean version of gtasa, and recently just downloaded enb series. I downloaded at first R3 and played on a server with this type of preview dialog for items, and was told to downgrade to R2 since the server was still R2. I removed R3 and reinstalled R2, but the problems seems to remain. See attached file.

Does anyone know a fix for this?
Attached Images
File Type: jpg sa-mp-002.jpg (195.8 KB, 8 views)
Pemalite is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Model Preview textdraws are not displayed properly lucesita Bug Reports 0 18/09/2017 11:18 PM
Question regarding two different commands, not showing properly TheBigFive Scripting Help 2 03/08/2016 10:22 AM
preview model not showing sanamalik400 Scripting Help 2 17/11/2015 11:09 AM
Gangzone not showing properly PizzaPuntjes Scripting Help 3 28/05/2015 01:40 PM
Pickup not showing properly xFuTuRe Scripting Help 4 29/12/2013 05:09 PM


All times are GMT. The time now is 03:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.