SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 30/12/2013, 04:02 PM   #1
Flaks
Little Clucker
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 11
Reputation: 0
Default Invalid client connecting from

welcome professionals.

Tell me how to make the protection of this thing

PHP Code:
Invalid client connecting from 
PHP Code:
(1Invalid client connecting from 
PHP Code:
(0Invalid client connecting from 
Please help
Flaks is offline   Reply With Quote
Old 30/12/2013, 04:36 PM   #2
Stereotype
Huge Clucker
 
Stereotype's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Balkans
Posts: 262
Reputation: 7
Default Re: Invalid client connecting from

You really need to provide us with more informations..
Stereotype is offline   Reply With Quote
Old 30/12/2013, 04:44 PM   #3
Flaks
Little Clucker
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 11
Reputation: 0
Default Re: Invalid client connecting from

Quote:
Originally Posted by Stereotype View Post
You really need to provide us with more informations..
Another client crasher / opcode crasher. Similiar to the recent problems that resulted in the latest update there appears to be another crasher out there.

Symptoms: 20-30 users in an unknown radius from the crasher as a player suddenly get dropped. This does appear to boot the crasher as well. They then warp to another area and boot an additional group. Those booted report problems re-connecting to the server for a few minutes afterwards where it cycles with "connecting to.." over and over. Yet the others who did not get boot report no problems and connectivity tests to the box show it's fine.

Suspects: We have noticed a large # of IP's that come from a Phillipines IP range, once we've range banned them it has slowed but occasionally we find them on another proxy based host. We've found them by monitoring who is in a particular area and who warps on reconnect.
Flaks is offline   Reply With Quote
Old 30/12/2013, 04:45 PM   #4
ic3cr3am
Banned
 
Join Date: Sep 2013
Location: Your mothers ass :D
Posts: 226
Reputation: 20
Default Re: Invalid client connecting from

I believe this is bot attack....
ic3cr3am is offline   Reply With Quote
Old 30/12/2013, 04:48 PM   #5
Flaks
Little Clucker
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 11
Reputation: 0
Default Re: Invalid client connecting from

Quote:
Originally Posted by ic3cr3am View Post
I believe this is bot attack....
Maybe you want to check the version of the client?
Flaks is offline   Reply With Quote
Old 31/12/2013, 03:43 PM   #6
Flaks
Little Clucker
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 11
Reputation: 0
Default Re: Invalid client connecting from

Professiolnals, how to do it ?

Make code according to please.

Quote:
I know as do it: Player connect => mass connect on same playerid

And i have block double IP in top of my public OnPlayerConnect
Flaks is offline   Reply With Quote
Old 07/01/2014, 10:30 AM   #7
Flaks
Little Clucker
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 11
Reputation: 0
Default Re: Invalid client connecting from

!!!!!!
help
Flaks is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Invalid client message Spectre Server Support 1 11/08/2011 03:50 PM
Is this an attack? [Invalid Client from ..] XtremePlanet Server Support 0 04/03/2011 03:05 PM
connecting to irc FireCat Help Archive 1 17/08/2010 08:02 PM
client crashes when invalid /skin is chosen. [LF]Mr.Lucci Help Archive 3 28/04/2010 05:12 AM
Connecting illli illlil Client Support 4 23/10/2009 06:07 PM


All times are GMT. The time now is 06:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.