SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Filterscripts > Tools and Files

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 30/12/2018, 08:11 PM   #81
Grimrandomer
Big Clucker
 
Grimrandomer's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 131
Reputation: 64
Default Re: SAMP Zone Editor

Quote:
Originally Posted by lollypap54 View Post
Would be VERY useful if i would be able to paste all my CreateObject functions and then see them from above, but that would be too much work, now you just load a 2d minimap if i understand how this works correctly
Yea, works with a series of tiles. I wish I had the skills to make it select the gta install and then load the map and extra objects for rendering, but thats a bit past my skills haha.
__________________
Grimrandomer is offline   Reply With Quote
Old 30/12/2018, 08:50 PM   #82
m4karow
Huge Clucker
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 288
Reputation: 37
Default Re: SAMP Zone Editor

This is a cool editor. You should set different colors for different areas.
m4karow is offline   Reply With Quote
Old 09/01/2020, 04:36 PM   #83
natovan
Little Clucker
 
natovan's Avatar
 
Join Date: Nov 2019
Posts: 31
Reputation: 0
Default Re: SAMP Zone Editor

Doesn't work for me on Windows 10. Sad.
natovan is offline   Reply With Quote
Old 12/01/2020, 04:49 PM   #84
Grimrandomer
Big Clucker
 
Grimrandomer's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 131
Reputation: 64
Default Re: SAMP Zone Editor

Quote:
Originally Posted by natovan View Post
Doesn't work for me on Windows 10. Sad.
Im on windows 10 now, used to be windows 7, just downloaded the latest version and it worked ok for me, what errors are you getting?
__________________
Grimrandomer is offline   Reply With Quote
Old 14/01/2020, 01:12 PM   #85
natovan
Little Clucker
 
natovan's Avatar
 
Join Date: Nov 2019
Posts: 31
Reputation: 0
Default Re: SAMP Zone Editor

Quote:
Im on windows 10 now, used to be windows 7, just downloaded the latest version and it worked ok for me, what errors are you getting?
Nothing happens. After I click on shortcut, appears default security window and then nothing. I can see my HDD works for a while and that's it.
natovan is offline   Reply With Quote
Old 19/01/2020, 11:20 PM   #86
Grimrandomer
Big Clucker
 
Grimrandomer's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 131
Reputation: 64
Default Re: SAMP Zone Editor

Quote:
Originally Posted by natovan View Post
Nothing happens. After I click on shortcut, appears default security window and then nothing. I can see my HDD works for a while and that's it.
Thats very odd, try running it in win 7 compatibility mode, failing that I can try and re-compile it on my win 10 machine and see if that works for you.
__________________
Grimrandomer is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[FilterScript] Gang Zone Editor 1.0 Lorenc_ Filterscripts 44 21/04/2014 10:51 AM
[Ajuda] Samp map editor !!!!!! Pietrotm2013 Português/Portuguese 0 16/05/2013 10:23 PM
[Map] First map in samp editor Sweboy Maps 1 02/12/2012 10:28 PM


All times are GMT. The time now is 12:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.