SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12/02/2019, 01:56 PM   #1
PepsiCola23
Gangsta
 
Join Date: May 2015
Posts: 730
Reputation: 3
Default Port Forwarding doesnt work.

I have done it as i usually do,but now it doesn`t work.
It does work on localhost.

lanmode is 1.
NAT is enabled.
Firewall & other antiviruses are turned OFF




PepsiCola23 is offline   Reply With Quote
Old 12/02/2019, 02:04 PM   #2
ComDuck
Big Clucker
 
ComDuck's Avatar
 
Join Date: Feb 2019
Posts: 82
Reputation: 12
Default Re: Port Forwarding doesnt work.

Wrong section, go to https://forum.sa-mp.com/forumdisplay.php?f=19
ComDuck is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Port Forwarding Will Not Work ajmac22 Server Support 10 30/11/2012 11:27 AM
PORT FORWARDING DON'T WORK X( ediel613 Server Support 2 12/07/2011 05:27 PM
Need help with port forwarding (port opening) thjoseph Server Support 4 21/03/2010 04:50 AM
Cant get port forwarding to work can not get friend to join keeton2008 Server Support 2 16/02/2010 02:10 PM
I follow the PortFoward to unlock 7777 port, and DOESNT WORK! gabizina Server Support 2 14/02/2010 03:59 AM


All times are GMT. The time now is 01:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.