SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Server > Server Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07/02/2018, 12:21 AM   #1
Johangelo1
Banned
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 129
Reputation: 15
Default lag?

I have this problem, I do not know what it will be, but all the players look like they are teleporting, and it is not lag all the players do, what could be affecting my gamemode?

I leave a video of what happened
video click
Johangelo1 is offline   Reply With Quote
Old 07/02/2018, 02:47 AM   #2
Sew_Sumi
Banned
 
Join Date: Jun 2008
Location: Azerbaijan
Posts: 6,455
Reputation: 525
Default Re: lag?

Does it happen to all, or just you? And if you are asking people if they are 'lagging' then what they see, maybe isn't what you're getting, yet they still say they are.

If you're using wifi on your network, then this will happen.

What rates are you using in your server.cfg?
Sew_Sumi is offline   Reply With Quote
Old 07/02/2018, 03:01 AM   #3
Johangelo1
Banned
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 129
Reputation: 15
Default Re: lag?

Quote:
Originally Posted by Sew_Sumi View Post
Does it happen to all, or just you? And if you are asking people if they are 'lagging' then what they see, maybe isn't what you're getting, yet they still say they are.

If you're using wifi on your network, then this will happen.

What rates are you using in your server.cfg?

It happens to everyone, even if they have a very good ping, it happens to everyone.
I have a very good internet. If you can see in the video I have 90 to 100 of ping.
this is my server.cfg the server is in vps


it's like a packeloss low
Johangelo1 is offline   Reply With Quote
Old 07/02/2018, 03:32 AM   #4
Sew_Sumi
Banned
 
Join Date: Jun 2008
Location: Azerbaijan
Posts: 6,455
Reputation: 525
Default Re: lag?

Is anything coming up in the logs relating to disconnections/packet drops?

Are you using anything in OnPlayerUpdate, or OnPlayerKeyStateChange? (I've seen some issues with overly used keystatechange and update usage that can give trouble as it starts spamming the client with data)
Sew_Sumi is offline   Reply With Quote
Old 07/02/2018, 03:58 AM   #5
Johangelo1
Banned
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 129
Reputation: 15
Default Re: lag?

I have something in OnPlayerUpdate that I have been suspecting might cause a problem. I'm going to block it and see if it could be that. Thank you
Johangelo1 is offline   Reply With Quote
Old 07/02/2018, 04:12 AM   #6
Sew_Sumi
Banned
 
Join Date: Jun 2008
Location: Azerbaijan
Posts: 6,455
Reputation: 525
Default Re: lag?

That's probably for the best to test if it is affecting it. Good to know you're looking as well
Sew_Sumi is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 06:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.