SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Server > Server Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09/02/2018, 10:25 PM   #1
enzulikeS
Big Clucker
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 140
Reputation: 0
Default Problem with checkpoints

if(TakingLesson[playerid] == 1) { }
else {
SetPlayerCheckpoint(playerid, 1219.0502,-1812.7823,16.5938,5.0);
SendClientMessage(playerid,COLOR_YELLOW, "A checkpoint has been set to the driving school.");
SendClientMessage(playerid,COLOR_GREY, "You don't have a driving license.");
RemovePlayerFromVehicle(playerid);
TogglePlayerControllable(playerid, 1);
SetTimerEx("UnFreezeStation", 500, 0, "i", playerid);


why this doesn't set a checkpoint to the DMV and return the message to the player after pressing F to a car without driving license?
enzulikeS is offline   Reply With Quote
Old 09/02/2018, 11:00 PM   #2
enzulikeS
Big Clucker
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 140
Reputation: 0
Default Re: Problem with checkpoints

wrong section sorry
enzulikeS is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with DMV checkpoints. Florin0597 Scripting Help 2 12/01/2016 11:26 AM
CheckPoints Problem Fantje Scripting Help 5 21/03/2015 04:18 PM
Problem with checkpoints! KosmasRego Scripting Help 2 26/06/2012 02:26 PM
Checkpoints problem Takumi.WS Help Archive 2 30/07/2009 05:38 AM


All times are GMT. The time now is 08:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.