SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Server > Server Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 28/01/2018, 03:41 PM   #1
Kretins
Little Clucker
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 1
Reputation: 0
Default How to put mapping into a filterscript?

Hey, guys!
How can i put mapping into a filterscript?
Kretins is offline   Reply With Quote
Old 28/01/2018, 04:54 PM   #2
Sayed3b
Banned
 
Join Date: Aug 2017
Location: Egypt
Posts: 54
Reputation: 13
Default Re: How to put mapping into a filterscript?

save codes in .pwn and make .amx from pwn
Sayed3b is offline   Reply With Quote
Old 08/02/2018, 02:03 PM   #3
Coraxx
Banned
 
Join Date: Oct 2017
Location: Pakistan, Punjab.
Posts: 33
Reputation: 0
Default Re: How to put mapping into a filterscript?

Put your map codes in new .pwn file and compile it. You'll get your .amx file.
Coraxx is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mapping as a FilterScript? ItsSmooth Scripting Help 2 11/01/2015 06:58 PM
[Help] Mapping Filterscript GeasyW Scripting Help 5 26/04/2014 04:00 PM
[Tutorial] How to Add in mapping to your GM or Filterscript [..J.O.S..H..] Tutorials 4 09/10/2012 05:46 PM
Filterscript mapping Sammy_Hernandez Scripting Help 1 04/08/2012 02:51 AM
Mapping Filterscript JE Scripting Help 1 12/10/2011 07:09 AM


All times are GMT. The time now is 03:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.