SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP > Client Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01/03/2009, 05:45 PM   #1
Blizz
Little Clucker
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 2
Reputation: 0
Default SA:MP causing odd problems

Hello, my friend uses a vista computer and is having some strange problems. Ever since she installed SA:MP, her GTA save files were erased, her textures were reset, and her user tracks have become uneditable, as have the textures. We have tried many things in FAQs and vista FAQs but nothing seems to solve the problem. I use a windows XP, and while I didn't have any save files to be deleted and my textures have not reset, I am unable to edit my user track as well. Is there a way to fix all of this?
Blizz is offline   Reply With Quote
Old 02/03/2009, 02:16 PM   #2
Kalcor
SA-MP Developer
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,178
Reputation: 2865
Default Re: SA:MP causing odd problems

This is most likely not a result of SA-MP, but of the downgrade patch. The save files will still be there, although version 2.0 save files are incompatible with the 1.0 exe. If you want the saves back just reinstall the game from DVD and you'll have version 2.0 again - but you won't be able to play SA-MP.

Having 2 different GTA SA install folders is one way of getting around it.
__________________
Elvis has left the building
Kalcor is offline   Reply With Quote
Old 02/03/2009, 11:09 PM   #3
Blizz
Little Clucker
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 2
Reputation: 0
Default Re: SA:MP causing odd problems

GTA was already downgraded to 1.0 when my friend started playing and saved her game.
Blizz is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What could be causing this ihatetn931 Help Archive 9 13/02/2010 07:27 AM
strtok causing problems? adsy Help Archive 3 17/01/2010 04:07 PM
All pings the same / causing timeouts lolumadd Server Support 14 17/12/2009 02:39 AM
All pings the same / causing timeouts lolumadd Help Archive 3 12/12/2009 11:50 AM
Saving causing lag for brief moment? [mad]MLK Help Archive 4 01/10/2009 09:48 PM


All times are GMT. The time now is 12:04 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.