SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > Non-English > Languages > Português/Portuguese

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11/07/2020, 05:00 AM   #1
HusteD
Huge Clucker
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 204
Reputation: 0
Default TextDraw

Olá preciso de um editor de textdraw
Se tiver interesse adcione no discord
GyuT#4802
Ou manda um contato ai

Last edited by HusteD; 11/07/2020 at 10:43 AM.
HusteD is offline   Reply With Quote
Old 11/07/2020, 02:12 PM   #2
FelipeSilvaGM
Big Clucker
 
FelipeSilvaGM's Avatar
 
Join Date: Apr 2020
Location: Casa do Carai
Posts: 100
Reputation: 1
Default Re: TextDraw

Use o ntd(Nickkz Textdrawn) so usar o search
FelipeSilvaGM is offline   Reply With Quote
Old 11/07/2020, 02:33 PM   #3
HusteD
Huge Clucker
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 204
Reputation: 0
Default Re: TextDraw

Eu fiz pow wcoloquei na gm compilou certinho mais n aparece
HusteD is offline   Reply With Quote
Old 11/07/2020, 03:12 PM   #4
Hazard
Big Clucker
 
Hazard's Avatar
 
Join Date: May 2020
Location: Brazil
Posts: 152
Reputation: 3
Default Re: TextDraw

Quote:
Originally Posted by HusteD View Post
Eu fiz pow wcoloquei na gm compilou certinho mais n aparece
tem q colocar a função TextDrawShowForPlayer
Hazard is offline   Reply With Quote
Old 11/07/2020, 03:37 PM   #5
HusteD
Huge Clucker
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 204
Reputation: 0
Default Re: TextDraw

Sim isso ja tinha resolvido porém agora quando loga aparece a setinha do samp e tem que aperta esc para sair e não tem nenhuma txd selectable
HusteD is offline   Reply With Quote
Old 11/07/2020, 04:38 PM   #6
Hazard
Big Clucker
 
Hazard's Avatar
 
Join Date: May 2020
Location: Brazil
Posts: 152
Reputation: 3
Default Re: TextDraw

Quote:
Originally Posted by HusteD View Post
Sim isso ja tinha resolvido porém agora quando loga aparece a setinha do samp e tem que aperta esc para sair e não tem nenhuma txd selectable
TextDrawSetSelectable
Hazard is offline   Reply With Quote
Old 11/07/2020, 04:51 PM   #7
k2bi
Big Clucker
 
k2bi's Avatar
 
Join Date: Sep 2017
Location: Novo Horizonte - SP
Posts: 191
Reputation: 5
Default Re: TextDraw

Eu recomendo esse.... bem pratico e dinamico: https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=543002
k2bi is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[Tutorial] Making a Health/armour textdraw! (Global textdraw) -Rebel Son- Tutorials 22 21/02/2020 01:27 AM
Moving a textdraw on the y-axis doesn't work. (TextDraw Editor) AndySedeyn Scripting Help 1 14/06/2014 02:50 PM
[FilterScript] [FS] TextDraw editor 0.6 - Multiple textdraw support, for proffesional textdraws Zamaroht Filterscripts 369 20/01/2013 02:46 PM
[Tutorial] --: Creating Textdraw's In The Easiest Way :-- [Helpful for textdraw creators] Nirzor Tutorials 15 04/10/2012 12:32 PM


All times are GMT. The time now is 02:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.