SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > Non-English > Languages > Português/Portuguese

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 13/11/2014, 09:15 PM   #1
luccagomes15
Huge Clucker
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 392
Reputation: 0
Default Problema ao iniciar server

The program can't start because MSVCR100D.dll is missing from your
computer. Try reinstalling the program to fix this problem.

Já tentei instalar o role lá de Microsoft 2010
luccagomes15 is offline   Reply With Quote
Old 13/11/2014, 09:33 PM   #2
PedexM
Huge Clucker
 
Join Date: Sep 2014
Location: Brasil/Brasília/Sobradinho
Posts: 274
Reputation: 45
Default Re: Problema ao iniciar server

Baixa de novo a última coisa que você baixou(só que de outra fonte se puder)
que você colocou, Plugin, FilterScript ou Include,e tenta recolocar.

Ou tenta instalar a própria DLL na pasta do GM.
__________________
Alguns dão valor a qualquer coisa, outros dão valor a coisas pequenas, Mas quem realmente conhece, um valor ele dá a altura do trabalho.
PedexM is offline   Reply With Quote
Old 14/11/2014, 02:37 AM   #3
zSuYaNw
Godfather
 
zSuYaNw's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Santa Catarina
Posts: 6,840
Reputation: 672
Default Re: Problema ao iniciar server

Joga isto na pasta do servidor

http://pt.dll-files.com/msvcr100d.dll.html


Resolvido.
zSuYaNw is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[Ajuda] [VPS LINUX] Problema ao iniciar o server AlexandreRangelMamut Português/Portuguese 11 21/04/2014 05:34 PM
[Ajuda]Problema Ao Server Iniciar. Eriick_OwnZ Português/Portuguese 12 06/05/2011 02:12 PM


All times are GMT. The time now is 07:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.