SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Filterscripts

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Old 15/11/2008, 03:53 PM   #21
[M]deLux
Big Clucker
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 134
Reputation: 0
Default Re: [PHP] SA:MP Query Script with players

Quote:
Originally Posted by [M
deLux ]
any error on line 19 will tell you to get php 5
Quote:
Originally Posted by Marcel
I just want to receive the list of player names that are ingame.
why dont you just loop through the players who are online and use get_player_name? or do you want to have that info from another server?
[M]deLux is offline  
Old 15/11/2008, 05:41 PM   #22
Marcel
Huge Clucker
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 382
Reputation: 2
Default Re: [PHP] SA:MP Query Script with players

Quote:
Originally Posted by [M
deLux ]
Quote:
Originally Posted by [M
deLux ]
any error on line 19 will tell you to get php 5
Quote:
Originally Posted by Marcel
I just want to receive the list of player names that are ingame.
why dont you just loop through the players who are online and use get_player_name? or do you want to have that info from another server?
Yes, from an other server. I know howto get the list of ingame players :P. I'm a scripter myself.
Marcel is offline  
Old 22/12/2008, 04:53 AM   #23
Joe_Dean
Little Clucker
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 11
Reputation: 0
Default Re: [PHP] SA:MP Query Script with players

I've never had any problems with this script until recently. I haven't edited it or anything, and now all of a sudden it's saying my server is offline.

I've contacted my host and everything..they say they haven't changed anything on my server to cause this script from not working.

Any ideas?
Joe_Dean is offline  
Old 26/12/2008, 05:11 PM   #24
LibertyWorld
Huge Clucker
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 232
Reputation: 0
Default Re: [PHP] SA:MP Query Script with players

Why does it say that my server is offline -

It is Online i checked
LibertyWorld is offline  
Old 26/12/2008, 09:37 PM   #25
James_Alex
Gangsta
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 570
Reputation: 0
Default Re: [PHP] SA:MP Query Script with players

good work
James_Alex is offline  
Old 05/01/2009, 07:41 PM   #26
[M]deLux
Big Clucker
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 134
Reputation: 0
Default Re: [PHP] SA:MP Query Script with players

two general things to check if it doesnt work:

Quote:
To be sure check the following two things:
1. You got Php 5 or above installed and it is active for that file.
2. Your config allows the access of external addresses via fopen.
[M]deLux is offline  
Old 24/01/2009, 03:34 AM   #27
Woet
Gangsta
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 518
Reputation: 18
Default Re: [PHP] SA:MP Query Script with players

This script has been stolen from Peter, with the copyrights changed.
The only change is the part which echo's the data, which Peter's didn't feature.

Peter's can be found here:
http://pastebin.com/m400b7947

Quote:
* SA:MP Query Script
* by delux himself
Quote:
JaTochNietDan asked for it, I made it, you can profit from it.
Even though you mention it might have been made by the SA:MP team, you can't have obtained this script without the copyright on top mentioning the original author.
Woet is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SAMP query script [php] Think Help Archive 6 20/07/2010 10:33 AM
[SOLVED]Players ain't moving when my ranks script is on server pmk1 Help Archive 19 25/03/2010 09:49 PM
Players Online + Query Mechscape Help Archive 5 27/01/2010 10:12 PM
New RP Script : Lags when more than 20 players connected minimicro Server Support 8 17/01/2010 07:29 PM


All times are GMT. The time now is 02:36 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.