SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP DL Edition > SA-MP 0.3.DL

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 13/08/2018, 11:52 AM   #1
Gokz
Little Clucker
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 41
Reputation: 2
Default Problem with textures?

Hi. I tried to do some model for the 0.3D but here is my problem.
I can't see any textures in good point in game. I don't understand cause when i'm on kdffGUI i can see it very well.
Can you help me please?
Thanks.

KDFF:


INGAME:
Gokz is offline   Reply With Quote
Old 14/08/2018, 04:13 PM   #2
Gokz
Little Clucker
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 41
Reputation: 2
Default Re: Problem with textures?

any ideas?
Gokz is offline   Reply With Quote
Old 14/08/2018, 05:10 PM   #3
Kasis
Huge Clucker
 
Kasis's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Weed, New Mexico
Posts: 477
Reputation: 71
Default Re: Problem with textures?

Well, check if your textures sizes are correct, like 256x256 or 512x512. Basically anything that devides by 2.
__________________

Radical Gamers
Kasis is offline   Reply With Quote
Old 14/08/2018, 05:58 PM   #4
Gokz
Little Clucker
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 41
Reputation: 2
Default Re: Problem with textures?

Yes i checked that, i changed my 256*256 textures to 64*64 textures and always the same problem.
I made a new model but same problem...

Gokz is offline   Reply With Quote
Old 15/08/2018, 12:18 PM   #5
Kasis
Huge Clucker
 
Kasis's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Weed, New Mexico
Posts: 477
Reputation: 71
Default Re: Problem with textures?

After you apply textures and uv map them, make sure to apply it properly, i guess. Check image.
Attached Images
File Type: png uvmap.png (81.0 KB, 10 views)
__________________

Radical Gamers
Kasis is offline   Reply With Quote
Old 15/08/2018, 01:52 PM   #6
Gokz
Little Clucker
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 41
Reputation: 2
Default Re: Problem with textures?

Well i mistaken something. I didn't do uv at all. Do you have some tutoriel? Thanks
Gokz is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with setting custom textures on default objects ZONDED SA-MP 0.3.DL 0 06/01/2018 02:57 PM
Problem with textures Antenastyle SA-MP 0.3.DL 8 19/12/2017 09:12 PM
Missing Textures-Blue Textures HyDroPWN Client Support 2 01/07/2017 08:57 PM
Problem with textures in-game [swat]dragon Server Support 3 20/01/2015 10:36 PM
Problem with textures on my server P4tR0L Server Support 6 20/11/2010 01:10 PM


All times are GMT. The time now is 01:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.