SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help > Help Archive

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 09/01/2010, 02:01 PM   #1
MrXavier
Little Clucker
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 41
Reputation: 0
Default How to script maps, and or add maps to a server.

I'm wondering how I can make a stunt server. My buddies and I want to just have a little private server to screw around on. Just wondering how I can script in all the objects (ramps,buildings,etc).

I have used this program, http://forum.sa-mp.com/index.php?topic=35374.0
however, once I export the coordinates for all the stuff, they are all screwed up in game. The angles are messed up, and some objects are gone, or upside down.

Please help, thanks.
MrXavier is offline  
Old 09/01/2010, 02:50 PM   #2
MrXavier
Little Clucker
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 41
Reputation: 0
Default Re: How to script maps, and or add maps to a server.

Please help.
MrXavier is offline  
Old 09/01/2010, 02:55 PM   #3
iLinx
High-roller
 
Join Date: Jun 2009
Location: Toronto
Posts: 1,498
Reputation: 157
Default Re: How to script maps, and or add maps to a server.

MTA Map Editor.
PS : Dont bump your topic every 30 min.
__________________
Servers in Arizona, Virginia, Quebec (Canada), United Kingdom, Netherlands. Over 12,000 served. Free cPanel web hosting is included with ALL servers. ********. *******.
iLinx is offline  
Old 09/01/2010, 04:45 PM   #4
MrXavier
Little Clucker
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 41
Reputation: 0
Default Re: How to script maps, and or add maps to a server.

which MTA version? and how would I incorperate the MTA map in a gamemode?
MrXavier is offline  
Old 09/01/2010, 04:50 PM   #5
KnooL
Huge Clucker
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 411
Reputation: 3
Default Re: How to script maps, and or add maps to a server.

Just the latest, open up MTA and click on Map editor, then pass trough the tutorial, make your map save it and then open up C:\Program Files\MTA San Andreas\server\mods\deathmatch\resources\thenameyo usavedthemap\thenameyousavedthemap.map with notepad and convert it at convertffs.com with the following settings:
Convert: MTA Race Map to MTA Map 1.0 then if your not using any streamer click on Continue, copy the whole thing at the .map extension file which you saved and paste it, now you got it converted and you can paste it into your gamemode.
__________________
217.18.70.94:7777
http://mafiacityrpg.com
Quote:
Originally Posted by bajskorv123 View Post
Will returning 0 at OnPlayerDisconnect work?
Just a quick question because im too lazy to test.
Would be nice if you could keep players on server xD
KnooL is offline  
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
A question on adding maps ( Script ) Badman Help Archive 3 16/02/2011 03:56 PM
[MAPS] 23 Original maps , + teleports,7733 objects, over 300 vehicles CLICK here Zh3r0 Filterscripts 50 16/06/2010 05:25 PM
Looking For Maps to Script Kingo33 Help Archive 12 30/04/2010 12:38 AM
****** Maps > San Andreas Maps? BMUK Help Archive 4 10/02/2010 04:26 PM
How to PUT MAPS in a script Karl115 Help Archive 15 05/02/2010 08:48 PM


All times are GMT. The time now is 02:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.