SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Server > Server Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09/09/2012, 06:26 AM   #1
Shannon_Brown
Little Clucker
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 30
Reputation: 1
Default Gamemode is unknown. When i connect theres no gamemode.

Theres no gamemode. Could someone teamviewer me and help fix thiss?
Shannon_Brown is offline   Reply With Quote
Old 09/09/2012, 06:28 AM   #2
shivkat
Big Clucker
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 106
Reputation: 16
Default Re: Gamemode is unknown. When i connect theres no gamemode.

how many threads u going to create
__________________
KAT CLAN click the text bellow:

my works:
fs[smartbot]
[fs]smart fight styles
shivkat is offline   Reply With Quote
Old 09/09/2012, 06:30 AM   #3
GarenaPhilippines
Little Clucker
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 17
Reputation: 0
Default Re: Gamemode is unknown. When i connect theres no gamemode.

Quote:
Originally Posted by shivkat View Post
how many threads u going to create
Until he can, because no one is helping him to fix it.
GarenaPhilippines is offline   Reply With Quote
Old 09/09/2012, 07:15 AM   #4
shaniyal
Huge Clucker
 
shaniyal's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Pakistan
Posts: 458
Reputation: 43
Default Re: Gamemode is unknown. When i connect theres no gamemode.

compile ur gm n see if it give any error n make sure u have all plugins in ur plugins folder
shaniyal is offline   Reply With Quote
Old 09/09/2012, 07:16 AM   #5
Shannon_Brown
Little Clucker
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 30
Reputation: 1
Default Re: Gamemode is unknown. When i connect theres no gamemode.

I have. No errors and all plugins are in there
Shannon_Brown is offline   Reply With Quote
Old 09/09/2012, 07:26 AM   #6
shaniyal
Huge Clucker
 
shaniyal's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Pakistan
Posts: 458
Reputation: 43
Default Re: Gamemode is unknown. When i connect theres no gamemode.

can we see ur server log
shaniyal is offline   Reply With Quote
Old 09/09/2012, 08:36 AM   #7
GarenaPhilippines
Little Clucker
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 17
Reputation: 0
Default Re: Gamemode is unknown. When i connect theres no gamemode.

Code:
----------
Loaded log file: "server_log.txt".
----------

SA-MP Dedicated Server
----------------------
v0.3e-R2, (C)2005-2012 SA-MP Team

[00:52:40] 
[00:52:40] Server Plugins
[00:52:40] --------------
[00:52:40]  Loading plugin: streamer.so
[00:52:40] 

*** Streamer Plugin v2.6.1 by Incognito loaded ***

[00:52:40]   Loaded.
[00:52:40]  Loading plugin: sscanf.so
[00:52:40] 

[00:52:40]  ===============================

[00:52:40]       sscanf plugin loaded.     

[00:52:40]    (c) 2009 Alex "Y_Less" Cole

[00:52:40]    0.3d-R2 500 Players "dnee"

[00:52:40]  ===============================

[00:52:40]   Loaded.
[00:52:40]  Loaded 2 plugins.

[00:52:40] 
[00:52:40] Filterscripts
[00:52:40] ---------------
[00:52:40]   Loading filterscript 'buttons.amx'...
[00:52:40]   Loading filterscript 'iradio.amx'...
[00:52:40]   Loading filterscript 'anims.amx'...
[00:52:40]   Loading filterscript 'knpc.amx'...
[00:52:40]   Loading filterscript 'firework.amx'...
[00:52:40]   Unable to load filterscript 'firework.amx'.
[00:52:40]   Loading filterscript 'gcustom.amx'...
[00:52:40]   Loading filterscript 'vactions.amx'...
[00:52:40]   Loading filterscript '*******.amx'...
[00:52:40] ******* player by usrb1n has been loaded
[00:52:40]   Loading filterscript 'maploader.amx'...
[00:52:40]   Loading filterscript 'Mapv1.amx'...
[00:52:40] 
--------------------------------------
[00:52:40]  Map by Joe v1
[00:52:40] --------------------------------------

[00:52:40]   Loading filterscript 'notepad.amx'...
[00:52:40]   Loading filterscript 'Weaponholder.amx'...
[00:52:40]   Loaded 11 filterscripts.

[00:52:40] Script[gamemodes/ICRP.amx]: Run time error 19: "File or function is not found"
[00:52:40] Number of vehicle models: 0
Its just this one!

We both working to fix this, thats why i have the logs too
GarenaPhilippines is offline   Reply With Quote
Old 09/09/2012, 08:39 AM   #8
Glint
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Gamemode is unknown. When i connect theres no gamemode.

Maybe one of your Filterscripts, or even your gamemode needs a plugin that isn't loaded.
  Reply With Quote
Old 09/09/2012, 08:41 AM   #9
M16
Little Clucker
 
M16's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 34
Reputation: 1
Default Re : Gamemode is unknown. When i connect theres no gamemode.

You are using NGRP script and you forget Audio Plugin
M16 is offline   Reply With Quote
Old 09/09/2012, 08:41 AM   #10
shaniyal
Huge Clucker
 
shaniyal's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Pakistan
Posts: 458
Reputation: 43
Default Re: Gamemode is unknown. When i connect theres no gamemode.

put nativecheck plugin n than show ur log
shaniyal is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
my thing says Unknown(Gamemode: Unknown) xSiiLenTx Scripting Help 2 16/08/2012 09:34 PM
Gamemode: Unknown lsfmd Server Support 9 12/06/2012 03:08 PM


All times are GMT. The time now is 01:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.