SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP > Client Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06/07/2018, 09:05 PM   #1
cbi
Little Clucker
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 7
Reputation: 0
Default packet loss

Okay so for some reason i get high packet for ONLY one server and no other server. When i join and then login i have 0% packet loss but then i spawn with a noob skin at the farm instead of my own spawn zone so the minute i /kill i get up 3.7% packet loss ONLY in this server i have tried others. I don't know if this is a server problem or just because of my location.
cbi is offline   Reply With Quote
Old 07/07/2018, 10:48 AM   #2
Xhizors
Big Clucker
 
Xhizors's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 82
Reputation: 13
Default Re: packet loss

I would not bother since this only happend on that server.
Xhizors is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Get packet loss MerryDeer Scripting Help 1 03/10/2016 07:55 PM
Packet loss help JawsPlus Everything and Nothing 10 28/04/2016 08:48 PM
[Off] Packet Loss ipsLuan Português/Portuguese 4 04/02/2015 10:04 PM
What is packet loss? Kruno88 Everything and Nothing 12 01/02/2015 02:07 AM
Packet loss audriuxxx Scripting Help 0 18/05/2014 08:31 AM


All times are GMT. The time now is 11:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.