SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help > Help Archive

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 04/10/2009, 03:14 AM   #1
[mad]MLK
Huge Clucker
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 349
Reputation: 0
Default [major] Huge bug.

Well when you gmx your server it dose not call class selection D: (when you gmx it from server window), Someone please test this out too.
[mad]MLK is offline  
Old 04/10/2009, 03:25 AM   #2
(.Aztec);
Huge Clucker
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 425
Reputation: 2
Default Re: [major] Huge bug.

I'll test this right now.

EDIT: It's working perfectly on mine.
__________________
Account Inactive

(.Aztec); will no longer be used by me. I am changing my username to an old forum account i've had registered for a while, but never used.

My username has been changed to Sky4D
(.Aztec); is offline  
Old 04/10/2009, 03:29 AM   #3
[mad]MLK
Huge Clucker
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 349
Reputation: 0
Default Re: [major] Huge bug.

huh?

hmmm :S
[mad]MLK is offline  
Old 04/10/2009, 03:30 AM   #4
(.Aztec);
Huge Clucker
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 425
Reputation: 2
Default Re: [major] Huge bug.

Quote:
Originally Posted by [mad
MLK (dino-host.net) ]
huh?

hmmm :S
What? it's working perfectly, do I have to be in class selection when I restart from the server console? Because i tested both ways, alive, and in class selection.
__________________
Account Inactive

(.Aztec); will no longer be used by me. I am changing my username to an old forum account i've had registered for a while, but never used.

My username has been changed to Sky4D
(.Aztec); is offline  
Old 04/10/2009, 03:36 AM   #5
[mad]MLK
Huge Clucker
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 349
Reputation: 0
Default Re: [major] Huge bug.

this is what i done:

1) Onfoot (Not in class selection).
2) Minimized game.
3) Wrote "gmx" into server console.
4) Maximized game.
[mad]MLK is offline  
Old 04/10/2009, 03:38 AM   #6
(.Aztec);
Huge Clucker
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 425
Reputation: 2
Default Re: [major] Huge bug.

Quote:
Originally Posted by [mad
MLK (dino-host.net) ]
this is what i done:

1) Onfoot (Not in class selection).
2) Minimized game.
3) Wrote "gmx" into server console.
4) Maximized game.
Yeah, it's working for me.. Eh, I really don't see how it's not working for you.
__________________
Account Inactive

(.Aztec); will no longer be used by me. I am changing my username to an old forum account i've had registered for a while, but never used.

My username has been changed to Sky4D
(.Aztec); is offline  
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Major Lag! sidhu123 Client Support 30 13/02/2010 04:09 AM
Major Major Server Problem Klid Help Archive 4 03/11/2009 09:09 AM
MAJOR BUGS ! coole210 Help Archive 0 02/08/2009 04:22 PM
I need some major help! BP13 Help Archive 1 12/07/2009 06:29 AM
Major Problem CJ101 Help Archive 3 12/04/2009 05:24 AM


All times are GMT. The time now is 10:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.