SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP > General

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 21/05/2009, 10:03 PM   #1
hasslinger
Little Clucker
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 2
Reputation: 0
Default open the samp:// protocol in Firefox

hi, if i want to play on a server, which IP is linked a webpage wit samp://<ip-adress>, i cant open.
how set i samp up that i can direct open such links and play?
sorry for my bad english, im austrian.
best regards, Benny
hasslinger is offline   Reply With Quote
Old 21/05/2009, 10:38 PM   #2
ICECOLDKILLAK8
High-roller
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,154
Reputation: 5
Default Re: open the samp:// protocol in Firefox

Search DracoBlue's website for the program to install
__________________
IVMP
ICECOLDKILLAK8 is offline   Reply With Quote
Old 23/05/2009, 03:07 PM   #4
hasslinger
Little Clucker
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 2
Reputation: 0
Default Re: open the samp:// protocol in Firefox

thanks!
hasslinger is offline   Reply With Quote
Old 23/05/2009, 08:59 PM   #5
Drift_King786
Big Clucker
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 122
Reputation: 0
Default Re: open the samp:// protocol in Firefox

what does this do?
it looks quite interesting
Drift_King786 is offline   Reply With Quote
Old 24/05/2009, 03:46 AM   #6
DMSOrg
Huge Clucker
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 386
Reputation: 3
Default Re: open the samp:// protocol in Firefox

Quote:
Originally Posted by Drift_King786
what does this do?
it looks quite interesting
It allows you to type in, for example, samp://78.129.149.93:7777 and launch a game window from there
DMSOrg is offline   Reply With Quote
Old 16/08/2009, 08:43 AM   #7
toxickrystal
Little Clucker
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 11
Reputation: 0
Default Re: open the samp:// protocol in Firefox

This aplication is cool.
Thanks
toxickrystal is offline   Reply With Quote
Old 17/08/2009, 03:39 PM   #8
[LF]Stephen_Giovanni
Little Clucker
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 2
Reputation: 0
Default Re: open the samp:// protocol in Firefox

Quote:
Originally Posted by [K4L
Jake ]
Quote:
Originally Posted by Drift_King786
what does this do?
it looks quite interesting
It allows you to type in, for example, samp://78.129.149.93:7777 and launch a game window from there
What's really the point of that? Would you use it that often? I mean I think it's easier to just point and click from the console.
[LF]Stephen_Giovanni is offline   Reply With Quote
Old 17/08/2009, 04:52 PM   #9
Pacer
Big Clucker
 
Pacer's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Nebraska, USA
Posts: 81
Reputation: 0
Default Re: open the samp:// protocol in Firefox

It's certainly useful if you have any automated programs, like macros and hotkeys. I have one that uses this program to launch SA:MP and automatically connect to Partyserver, it then waits the necessary time to connect and enters the login command with my password. This sort of thing can be tied into scheduled tasks, shortcuts, fully functional executables, etc. I remember finding it sometime back and I thought it was kind of interesting, but it wasn't really of any use to me. If I were without it now I'd have to go through the pain of having the macro/hotkey launch the SA:MP client itself and move the mouse into the correct positions, followed by clicks and more mouse movements. All of that would depend on whether or not the client window was even in the right place on my screen

Apart from that, it's also nice if you're browsing an SA:MP related website and want a quick connect. If you configure your browser correctly, you should be able to just point and click on an samp:// link and be connected to the corresponding server.
Pacer is offline   Reply With Quote
Old 20/08/2009, 08:18 AM   #10
MaTrIx4057
Huge Clucker
 
MaTrIx4057's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 462
Reputation: 23
Default Re: open the samp:// protocol in Firefox

You need to have Panic key :P

SA-MP Button (USB Panic Button)


Also that url is useful as you can bookmark these ips and just press which server you want to join without going to SA:MP client.
MaTrIx4057 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
When I open Samp Debug it opens up Singleplayer First_Place Client Support 15 21/02/2011 01:01 PM
samp-server.exe doesnot open deather Server Support 3 06/02/2010 05:34 PM
samp-server.exe wont open jamesc25313 Server Support 6 23/08/2009 05:58 PM
SAMP-server.exe can not open baris08 Server Support 9 06/08/2009 12:45 PM
I Can't Open Samp MrAzzoz Client Support 14 19/07/2009 10:08 PM


All times are GMT. The time now is 09:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.