SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help > Help Archive

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 15/08/2009, 08:05 PM   #1
nuriel8833
High-roller
 
nuriel8833's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Israel
Posts: 1,157
Reputation: 16
Default huge problen

I have 2 problems with CMD spec code that i made

1.where to put that?
pawn Code:
format(astring,sizeof(astring)," [Cmd Spec] %s (ID: %d) did the command: %s", name, playerid, cmdtext);
        SendClientMessageToAdmins(COLOR_GREEN, astring, 6);

2.how do define the CmdSpec,like this?:
pawn Code:
new CmdSpec[MAX_PLAYERS];

please help me
__________________
Back to forums
Although I am not scripting much,only my gamemode on my free time

My works:
80.179.219.89:7778
[Tutorial] Kills Table BonusLast.fm
nuriel8833 is offline  
Old 15/08/2009, 08:08 PM   #2
RyDeR`
High-roller
 
RyDeR`'s Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Belgium
Posts: 2,929
Reputation: 700
Default Re: huge problen

1. OnPlayerText.

2. I think you mean new CmdSpec[MAX_PLAYERS] = 1; // or 0 || And use if(CmdSpec[playerid] == 1) return SendClientMessage(playerid, COLOR, "You're already spectating");
__________________

Sup?
RyDeR` is offline  
Old 15/08/2009, 08:08 PM   #3
RyDeR`
High-roller
 
RyDeR`'s Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Belgium
Posts: 2,929
Reputation: 700
Default Re: huge problen

Ow sory, I understood 2 wrong..
__________________

Sup?
RyDeR` is offline  
Old 16/08/2009, 05:40 AM   #4
nuriel8833
High-roller
 
nuriel8833's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Israel
Posts: 1,157
Reputation: 16
Default Re: huge problen

Quote:
Originally Posted by [WsR
RyDeR ]
1. OnPlayerText.

2. I think you mean new CmdSpec[MAX_PLAYERS] = 1; // or 0 || And use if(CmdSpec[playerid] == 1) return SendClientMessage(playerid, COLOR, "You're already spectating");
yea thats how im using it with 1 and 0
so how to change that
__________________
Back to forums
Although I am not scripting much,only my gamemode on my free time

My works:
80.179.219.89:7778
[Tutorial] Kills Table BonusLast.fm
nuriel8833 is offline  
Old 16/08/2009, 08:27 AM   #5
nuriel8833
High-roller
 
nuriel8833's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Israel
Posts: 1,157
Reputation: 16
Default Re: huge problen

So where to put that?
__________________
Back to forums
Although I am not scripting much,only my gamemode on my free time

My works:
80.179.219.89:7778
[Tutorial] Kills Table BonusLast.fm
nuriel8833 is offline  
Old 16/08/2009, 08:27 AM   #6
CJ101
High-roller
 
CJ101's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: RevolutionX
Posts: 1,758
Reputation: 162
Default Re: huge problen

Quote:
Originally Posted by [WsR
RyDeR ]
1. OnPlayerText.
__________________
I have left SA-MP. Thanks for a great ten years.
CJ101 is offline  
Old 16/08/2009, 08:30 AM   #7
nuriel8833
High-roller
 
nuriel8833's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Israel
Posts: 1,157
Reputation: 16
Default Re: huge problen

Quote:
Originally Posted by cj101
Quote:
Originally Posted by [WsR
RyDeR ]
1. OnPlayerText.
he said 2 wrong.. O___o
__________________
Back to forums
Although I am not scripting much,only my gamemode on my free time

My works:
80.179.219.89:7778
[Tutorial] Kills Table BonusLast.fm
nuriel8833 is offline  
Old 16/08/2009, 09:07 AM   #8
RyDeR`
High-roller
 
RyDeR`'s Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Belgium
Posts: 2,929
Reputation: 700
Default Re: huge problen

Hmm, can you explain what you want to do with CmdSpec[MAX_PLAYERS]; I don't understand it that good.
__________________

Sup?
RyDeR` is offline  
Old 16/08/2009, 09:43 AM   #9
nuriel8833
High-roller
 
nuriel8833's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Israel
Posts: 1,157
Reputation: 16
Default Re: huge problen

If it CmdSpec = 1 you can see all the cmd
if it CmdSpec = 0 you cant see all the cmd
__________________
Back to forums
Although I am not scripting much,only my gamemode on my free time

My works:
80.179.219.89:7778
[Tutorial] Kills Table BonusLast.fm
nuriel8833 is offline  
Old 16/08/2009, 12:13 PM   #10
RyDeR`
High-roller
 
RyDeR`'s Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Belgium
Posts: 2,929
Reputation: 700
Default Re: huge problen

Quote:
Originally Posted by nuriel8833
If it CmdSpec = 1 you can see all the cmd
if it CmdSpec = 0 you cant see all the cmd
Add in your script above, #define CMDSPEC
Then go to OnPlayerText use
#if defined CMDSPEC
format(astring,sizeof(astring)," [Cmd Spec] %s (ID: %d) did the command: %s", name, playerid, cmdtext);
SendClientMessageToAdmins(COLOR_GREEN, astring, 6);
#endif

You can use // on #define CMDSPEC to disable it. When it's on (whitout //) you can see it.
__________________

Sup?
RyDeR` is offline  
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HUGE Object Bug Antonio [G-RP] Help Archive 2 19/04/2010 12:13 PM
HUGE Problem.. TheNotorius Client Support 1 19/03/2010 10:42 PM
Huge problem!! Please help! sass839 Help Archive 0 01/03/2010 09:33 PM
[Map] [MAP]Huge DM place [XST]O_x Maps 11 26/08/2009 11:52 AM
[UNSOLVED] Final Problen To Complete new GM! wilcock33 Help Archive 37 09/08/2009 09:49 PM


All times are GMT. The time now is 02:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.