SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Filterscripts > Maps

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 21/01/2010, 04:58 PM   #1
Lucas Giovanni
Big Clucker
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 66
Reputation: 0
Default [MAP]Record Label Hallway

I have fixed that and changed interior a record, that the walls were not modeled, and so ta texture, was very good, now you can walk through it and use it as interior on their server.
Were only 20 minutes of work.

imgs:







Pastbin

Soon I'll find other interiors with bug


Lucas Giovanni is offline   Reply With Quote
Old 21/01/2010, 05:01 PM   #2
Guedes747
High-roller
 
Guedes747's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Portugal
Posts: 2,606
Reputation: 15
Default Re: [MAP]Record Label Hallway

Nice, i might use this fix.
__________________
TXD Mods - GUI Mods - Maps - Videos
http://guedestudios.weebly.com/

Latest release: [MAP]Hillside Raceway
Guedes747 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[HELP]With a Record Jesus^ Help Archive 2 08/07/2010 06:30 PM
Record?! ScottCFR Help Archive 1 16/03/2010 02:25 AM
How to record NPC JoeDaDude Help Archive 3 23/12/2009 04:23 PM
[help] cant record! Melbourne Help Archive 3 17/10/2009 07:36 PM


All times are GMT. The time now is 08:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.