SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07/10/2011, 05:32 PM   #1
CSSI
Big Clucker
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 100
Reputation: 4
Default Dialog Doesn't Shows

pawn Code:
if(dialogid == 2)
        {
            if ( !response ) return Kick ( playerid );
            if( response )
            {
                if(udb_hash(inputtext) == PlayerInfo[playerid][pPass])
                {
                    INI_ParseFile(UserPath(playerid), "LoadUser_%s", .bExtra = true, .extra = playerid);
                    GivePlayerMoney(playerid, PlayerInfo[playerid][pCash]);
                    Logged[playerid] = 1;
                }
                else
                {
                   /*  This One */ ShowPlayerDialog(playerid,2,DIALOG_STYLE_INPUT,"",""Red"You Have Entered An Incorrect Password Please re-enter Your Password","Ok","Quit");
                }
                return 1;
            }
        }
        return 1;
}
They Are No Errors While compiling but The Dialog Doesn't shows when i Enter the Wrong Password.
CSSI is offline   Reply With Quote
Old 07/10/2011, 05:35 PM   #2
[MWR]Blood
High-roller
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 2,268
Reputation: 105
Default Re: Dialog Doesn't Shows

If you are using any other filterscripts, you should return 0; at the end of OnPlayerDialogResponse; also assure that the number 2 doesn't conflict with any others in your script.
__________________
[MWR]Blood is offline   Reply With Quote
Old 07/10/2011, 05:36 PM   #3
CSSI
Big Clucker
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 100
Reputation: 4
Default Re: Dialog Doesn't Shows

i Don't Use any Filterscripts and it doesn't conflict with any other.
CSSI is offline   Reply With Quote
Old 07/10/2011, 05:45 PM   #4
[MWR]Blood
High-roller
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 2,268
Reputation: 105
Default Re: Dialog Doesn't Shows

pawn Code:
if(dialogid == 2)
{

    if ( !response ) return Kick ( playerid );
    if(udb_hash(inputtext) == PlayerInfo[playerid][pPass])
    {
        INI_ParseFile(UserPath(playerid), "LoadUser_%s", .bExtra = true, .extra = playerid);
        GivePlayerMoney(playerid, PlayerInfo[playerid][pCash]);
        Logged[playerid] = 1;
                }
                else
                {
                   /*  This One */ ShowPlayerDialog(playerid,2,DIALOG_STYLE_INPUT,"",""Red"You Have Entered An Incorrect Password Please re-enter Your Password","Ok","Quit");
                }
                return 1;
            }
        return 1;
}
__________________
[MWR]Blood is offline   Reply With Quote
Old 07/10/2011, 05:50 PM   #5
CSSI
Big Clucker
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 100
Reputation: 4
Default Re: Dialog Doesn't Shows

Not Working
CSSI is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dialog is not showing! Antonio144 Help Archive 10 29/05/2011 11:50 AM
Dialog not showing in 0.3c mick88 Bug Reports 3 02/01/2011 08:52 PM
Dialog not showing? Shadow™ Help Archive 8 19/12/2010 02:22 AM
Wrong dialog showing up AirGuy92 Help Archive 1 15/10/2010 07:03 PM


All times are GMT. The time now is 04:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.