SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 28/04/2012, 06:34 PM   #1
Craig92
Little Clucker
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 19
Reputation: -5
Default Help

Hello people i am learning how to script and i wondered if anyone can help me on how to change/update the streamer.dll or streamer.so ?
Craig92 is offline   Reply With Quote
Old 28/04/2012, 06:37 PM   #2
Niko_boy
High-roller
 
Niko_boy's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Somewhere i belong
Posts: 1,336
Reputation: 138
Default Re: Help

Plugins are scripted in C++ / VB languages they are more advanced than Pawno scripting so u need to learn that scripting languages to Edit them

or if u mean here Update plugin i.e. addin new version just downlaod plugin copy it in plugin folder the .dll and .so and .inc in pawno > includes folder
then in server.cfg
add like plugins streamer if its .so do plugins streamer.so
__________________
nope[IMG]http://*******/1r0SOkH_[/IMG]
•••[CLOSED]LCS•Freeroam•DM•Stunts•••AutoArena [0.3z][No SkinShot][sixtytiger.com]Want a decent Attack Defend Gamemode?
N/A176.31.229.148:7830Get This! Attack-Defend(v2.3.1)
Niko_boy is offline   Reply With Quote
Old 28/04/2012, 06:45 PM   #3
Jonny5
Gangsta
 
Join Date: Mar 2012
Location: Mi, USA
Posts: 929
Reputation: 158
Default Re: Help

iv never seen a plugin scripted in anything but c++
NEVER VB,
or any managed code for that matter.

and they are not scripting language they are Programming languages.


not that it really matters but if your gonna give help you should know the facts.
__________________
If your topic says "REP+", I ignore it.
Jonny5 is offline   Reply With Quote
Old 28/04/2012, 07:15 PM   #4
WarriorEd22
Big Clucker
 
WarriorEd22's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: USA
Posts: 145
Reputation: 10
Default Re: Help

Quote:
Originally Posted by Jonny5 View Post
iv never seen a plugin scripted in anything but c++
NEVER VB,
or any managed code for that matter.

and they are not scripting language they are Programming languages.


not that it really matters but if your gonna give help you should know the facts.
Yes you can use VB to code it.
__________________
WarriorEd22 is offline   Reply With Quote
Old 28/04/2012, 08:45 PM   #5
Disturn
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Help

Quote:
Originally Posted by WarriorEd22 View Post
Yes you can use VB to code it.
Visual Studio is the IDE used to modify the code.
  Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 11:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.