SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 19/07/2012, 12:53 PM   #1
Minion
Little Clucker
 
Join Date: Jun 2011
Location: Parts Unknown
Posts: 30
Reputation: 0
Default Dialog Box before Class selection?

I'm scripting a TDM from scratch. I want that when players connects, a dialog box appears with a list of gangs. When players selects, it takes him to class selection where only the skins of that gang appears. For example, suppose listitem 1 is Groove, 2 is Ballas and 3 is VLA. If player selects Groove, Class selection screen pops up with groove skins ONLY. Then player can select any groove skin and spawns.

Any help would be appreciated.
Minion is offline   Reply With Quote
Old 19/07/2012, 01:01 PM   #2
leonardo1434
High-roller
 
leonardo1434's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 1,667
Reputation: 179
Default Re: Dialog Box before Class selection?

dialog list + forceplayerclassselection +setplayerpos + setplayerskin.

Request's must be placed in the right thread which is located at top of this board.
__________________
c++
leonardo1434 is offline   Reply With Quote
Old 19/07/2012, 02:35 PM   #3
Minion
Little Clucker
 
Join Date: Jun 2011
Location: Parts Unknown
Posts: 30
Reputation: 0
Default Re: Dialog Box before Class selection?

i dont get it. Can anyone explain in detail?

Quote:
Request's must be placed in the right thread which is located at top of this board.
I'm not asking anyone to write the whole script. I'm just asking how to do it.
Minion is offline   Reply With Quote
Old 19/07/2012, 02:41 PM   #4
SA-MPDrifter
Big Clucker
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 139
Reputation: 9
Default Re: Dialog Box before Class selection?

I believe you would just place the dialog script under the OnPlayerConnect callback.
SA-MPDrifter is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[HELP] Class Selection - Showing the class name? CrucixTM Scripting Help 13 26/04/2012 06:38 PM
Help Setting A Player Class before class selection Madd Kat Scripting Help 4 09/02/2012 05:19 PM
Little bug on class selection. Azzeto Scripting Help 5 09/12/2011 03:47 PM
Class Selection Jonny_lockhart Help Archive 2 14/06/2010 06:29 PM
help me with Class Selection Showing the class name The_Cobra Help Archive 2 05/02/2010 05:22 PM


All times are GMT. The time now is 09:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.