SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09/03/2013, 03:18 AM   #1
ombre
Huge Clucker
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 267
Reputation: 6
Default SetObjectMaterialText bug?

Hello

I use SetObjectMaterialText like this example:

Code:
public testrandom()
new string[156];
new test = random(3);
format(string, sizeof(string), "num %d",test );
SetObjectMaterialText(object1, string, 0, OBJECT_MATERIAL_SIZE_256x128,"Arial", 20, 0, 0xFFFFFFAA, 0xFF000000, OBJECT_MATERIAL_TEXT_ALIGN_CENTER);

/command
testrandom()
Works fine, return "num 1 or 2 or 0..." but after I used 15-16 times the /command who call testrandom() SetObjectMaterialText is blocked on the last and don't show other number

Why?

thanks
ombre is offline   Reply With Quote
Old 09/03/2013, 06:37 PM   #2
ombre
Huge Clucker
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 267
Reputation: 6
Default Re : SetObjectMaterialText bug?

I post on server bug i thinks
ombre is offline   Reply With Quote
Old 10/03/2013, 03:04 PM   #3
ombre
Huge Clucker
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 267
Reputation: 6
Default Re : SetObjectMaterialText bug?

nobody? old here http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=377343 no answer
ombre is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[Ajuda] SetObjectMaterialText gilpenner Português/Portuguese 2 06/02/2013 11:47 PM
SetObjectMaterialText gilpenner Scripting Help 2 06/02/2013 10:28 PM
SetObjectMaterialText Abreezy Scripting Help 5 06/09/2012 02:22 AM
SetObjectMaterialText SnG.Scot_MisCuDI Scripting Help 9 11/07/2012 12:28 PM


All times are GMT. The time now is 08:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.