SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 23/09/2013, 02:02 AM   #1
Dubya
Huge Clucker
 
Dubya's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Missouri, USA
Posts: 442
Reputation: 33
Default CallRemoteFunction

Hello, if I have filterscript(s) that have the actual server gamemode shit? For instance the housing system would be on one filterscript, businesses on another, and factions on the third, and they all have a function called "LoadPlayer()", and "SavePlayer()", could I make them login on the actual gamemode, then use CallRemoteFunction on LoadPlayer() and SavePlayer() (caleld from the actual gamemode), and it would do whatever is under that in all 3 filterscripts?
__________________
Dubya is offline   Reply With Quote
Old 23/09/2013, 03:29 AM   #2
BigETI
Banned
 
Join Date: Mar 2010
Location: Germany
Posts: 1,046
Reputation: 359
Default AW: CallRemoteFunction

Yes, but it would consume more time, depends on how many callbacks are registered in your filterscripts.
BigETI is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[Ajuda] CallRemoteFunction :) ThiagoMK PortuguÍs/Portuguese 2 02/09/2013 10:00 PM
CallRemoteFunction IgrexolonO Scripting Help 7 29/05/2013 05:17 AM
CallRemoteFunction lewismichaelbbc Scripting Help 1 06/07/2012 07:38 PM
CallRemoteFunction bennyisme Help Archive 4 30/08/2010 05:28 AM
CallRemoteFunction Ironboy500[TW] Help Archive 6 14/07/2010 07:39 PM


All times are GMT. The time now is 04:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.