SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07/05/2014, 07:53 PM   #1
S4t3K
Gangsta
 
S4t3K's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 864
Reputation: 165
Default None of my filterscripts works

Hi.

I create filterscripts for pawn and I often release it (in French subforum, for those who understand, check the showroom ), but it's completely impossible to me to test it in local.

I tried on EVERY gamemode I saw : LARP, Raven Roleplay, Bare Script, GrandLarceny, I even made a GM from scratch, but nothing.

Each command I type gets me a "SERVER : Unknown command.", so the basic return 0; and moreover, the mapping I put in the filterscript doesn't load properly.

I of course put the filterscripts in server.cfg after the "filterscripts" keyword, but nothing. I even tried InGame with /rcon loadfs, nothing. My server log tells me that the FS is loaded, but InGame it's not.

And my code is clear and works, some other people have tested it and doesn't noticed any bug or error.

Can someone tell me what's the problem ?

I can't give you any code except in my signature ("• Page de présentation" is a link, look at the filterscripts, there's a pastebin for each release), but some have tested to help me and nothing
__________________
S4t3K is offline   Reply With Quote
Old 07/05/2014, 07:55 PM   #2
PinEvil
Banned
 
Join Date: Mar 2012
Location: United Kingdom ********************* Pr@gr4mm4r
Posts: 182
Reputation: 20
Default Re: None of my filterscripts works

For commands, You usually use return 1; to tell the system you've entered a command.
PinEvil is offline   Reply With Quote
Old 07/05/2014, 08:02 PM   #3
S4t3K
Gangsta
 
S4t3K's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 864
Reputation: 165
Default Re : None of my filterscripts works

Thanks, I knew.

But the problem doesn't come from here : I told, with the same code, it doesn't work for me but it works for others.

And now, another problem, when I try to load any FilterScript (example with my admin system)

Code:
[22:12:49] 
[22:12:49] Filterscripts
[22:12:49] ---------------
[22:12:49]   Loading filterscript 's_admin.amx'...
[22:12:49] Failed to load 'filterscripts/s_admin.amx.amx' filterscript.
[22:12:49]   Unable to load filterscript 's_admin.amx'.
[22:12:49]   Loaded 0 filterscripts.
With rcon :

Code:
[22:14:14] Incoming connection: 127.0.0.1:51907
[22:14:14] [join] Mark_Brooklyn has joined the server (0:127.0.0.1)
[22:14:30] RCON (In-Game): Player #0 (Mark_Brooklyn) failed login.
[22:14:33] RCON (In-Game): Player #0 (Mark_Brooklyn) failed login.
[22:14:50] RCON (In-Game): Player #0 (Mark_Brooklyn) has logged in.
[22:14:59] RCON (In-Game): Player [Mark_Brooklyn] sent command: loadfs s_admin
[22:14:59] Failed to load 'filterscripts/s_admin.amx.amx' filterscript.
[22:14:59]   Filterscript 's_admin.amx' load failed.
And moreover, it makes my samp-server.exe crash, I get it in crashinfo :

Code:
--------------------------

SA-MP Server: 0.3z



Exception At Address: 0x00401696 Module: (samp-server.exe)



Registers:

EAX: 0x0223B868	EBX: 0x00000000	ECX: 0x00000000	EDX: 0x00000000

ESI: 0x00000000	EDI: 0x022DE518	EBP: 0x02286C28	ESP: 0x0018FC30

EFLAGS: 0x00010212



Stack:

+0000: 0x00401726   0x0223B868   0x0018FC4C   0x022DE518

+0010: 0x00000000   0x02286C28   0x00000000   0x00000000

+0020: 0x3F7FFFFF   0x00000000   0x00000000   0xBF7FFFFF

+0030: 0x00000000   0x80000000   0x00000000   0x80000000

+0040: 0x0046B51B   0x0223B868   0x004AE59C   0x0018FC94

+0050: 0x022014C8   0x01F097E0   0x0344F7F8   0x00000001

+0060: 0x004898C6   0x00000000   0x01F097E0   0x022014C8

+0070: 0x750110EF   0x00000000   0xD4F015C0   0x00000000

+0080: 0x00000000   0x20DB0000   0x7EBB4517   0x0CE5C4C4

+0090: 0x04F341BF   0x00003F35   0x00000000   0x04F30000

+00A0: 0x0064BF35   0x00000016   0x00000000   0x00000000

+00B0: 0x00000000   0x00000000   0x00000000   0x00000000

+00C0: 0x8064046D   0x00000228   0x00000228   0x00000228

+00D0: 0x0222B860   0x00000000   0x01F01628   0x6F6E6E61

+00E0: 0x65636E75   0x00000000   0x00000000   0x00000000

+00F0: 0x00000000   0x00000000   0x00000000   0x00000000

+0100: 0x00000000   0x00000000   0x00000000   0x00000000

+0110: 0x00000000   0x00000000   0x01F08F18   0x02930020

+0120: 0x00000000   0x00007F88   0x02FCEFE8   0x6802232B

+0130: 0x00000000   0x00000000   0x0018FE24   0x0018FE1C



--------------------------



Loaded Modules:

samp-server.exe	A: 0x00400000 - 0x004F5000	(C:\pawno\samp-server.exe)

ntdll.dll	A: 0x77010000 - 0x77190000	(C:\Windows\SysWOW64\ntdll.dll)

kernel32.dll	A: 0x75000000 - 0x75110000	(C:\Windows\syswow64\kernel32.dll)

KERNELBASE.dll	A: 0x76920000 - 0x76967000	(C:\Windows\syswow64\KERNELBASE.dll)

SHELL32.dll	A: 0x75680000 - 0x762C9000	(C:\Windows\syswow64\SHELL32.dll)

msvcrt.dll	A: 0x74C70000 - 0x74D1C000	(C:\Windows\syswow64\msvcrt.dll)

SHLWAPI.dll	A: 0x75480000 - 0x754D7000	(C:\Windows\syswow64\SHLWAPI.dll)

GDI32.dll	A: 0x767E0000 - 0x76870000	(C:\Windows\syswow64\GDI32.dll)

USER32.dll	A: 0x76420000 - 0x76520000	(C:\Windows\syswow64\USER32.dll)

ADVAPI32.dll	A: 0x75120000 - 0x751C0000	(C:\Windows\syswow64\ADVAPI32.dll)

sechost.dll	A: 0x76870000 - 0x76889000	(C:\Windows\SysWOW64\sechost.dll)

RPCRT4.dll	A: 0x751C0000 - 0x752B0000	(C:\Windows\syswow64\RPCRT4.dll)

SspiCli.dll	A: 0x74B70000 - 0x74BD0000	(C:\Windows\syswow64\SspiCli.dll)

CRYPTBASE.dll	A: 0x74B60000 - 0x74B6C000	(C:\Windows\syswow64\CRYPTBASE.dll)

LPK.dll	A: 0x75110000 - 0x7511A000	(C:\Windows\syswow64\LPK.dll)

USP10.dll	A: 0x74D20000 - 0x74DBE000	(C:\Windows\syswow64\USP10.dll)

WSOCK32.dll	A: 0x72CB0000 - 0x72CB7000	(C:\Windows\system32\WSOCK32.dll)

WS2_32.dll	A: 0x76740000 - 0x76775000	(C:\Windows\syswow64\WS2_32.dll)

NSI.dll	A: 0x76FE0000 - 0x76FE6000	(C:\Windows\syswow64\NSI.dll)

WINMM.dll	A: 0x72C40000 - 0x72C72000	(C:\Windows\system32\WINMM.dll)

IMM32.DLL	A: 0x76780000 - 0x767E0000	(C:\Windows\system32\IMM32.DLL)

MSCTF.dll	A: 0x74DC0000 - 0x74E8C000	(C:\Windows\syswow64\MSCTF.dll)

sscanf.dll	A: 0x10000000 - 0x1000D000	(C:\pawno\plugins\sscanf.dll)

MSVCR100.dll	A: 0x68010000 - 0x680CF000	(C:\Windows\system32\MSVCR100.dll)

mysql.dll	A: 0x681E0000 - 0x6821F000	(C:\pawno\plugins\mysql.dll)

LIBMYSQL.dll	A: 0x027D0000 - 0x02911000	(C:\pawno\LIBMYSQL.dll)

MSVCP110.dll	A: 0x68150000 - 0x681D5000	(C:\Windows\system32\MSVCP110.dll)

MSVCR110.dll	A: 0x67F30000 - 0x68002000	(C:\Windows\system32\MSVCR110.dll)

NLAapi.dll	A: 0x72250000 - 0x72260000	(C:\Windows\system32\NLAapi.dll)

mswsock.dll	A: 0x72940000 - 0x7297C000	(C:\Windows\System32\mswsock.dll)

DNSAPI.dll	A: 0x71050000 - 0x71094000	(C:\Windows\system32\DNSAPI.dll)

winrnr.dll	A: 0x71000000 - 0x71008000	(C:\Windows\System32\winrnr.dll)

napinsp.dll	A: 0x70FE0000 - 0x70FF0000	(C:\Windows\system32\napinsp.dll)

pnrpnsp.dll	A: 0x70F90000 - 0x70FA2000	(C:\Windows\system32\pnrpnsp.dll)

wshbth.dll	A: 0x70F80000 - 0x70F8D000	(C:\Windows\system32\wshbth.dll)

mdnsNSP.dll	A: 0x70F50000 - 0x70F71000	(C:\Program Files (x86)\Bonjour\mdnsNSP.dll)

Iphlpapi.DLL	A: 0x725A0000 - 0x725BC000	(C:\Windows\system32\Iphlpapi.DLL)

WINNSI.DLL	A: 0x72590000 - 0x72597000	(C:\Windows\system32\WINNSI.DLL)

WLIDNSP.DLL	A: 0x70F20000 - 0x70F47000	(C:\Program Files (x86)\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WLIDNSP.DLL)

PSAPI.DLL	A: 0x75630000 - 0x75635000	(C:\Windows\syswow64\PSAPI.DLL)

rasadhlp.dll	A: 0x74080000 - 0x74086000	(C:\Windows\system32\rasadhlp.dll)

streamer.dll	A: 0x68110000 - 0x6814D000	(C:\pawno\plugins\streamer.dll)

MSVCP100.dll	A: 0x67EC0000 - 0x67F29000	(C:\Windows\system32\MSVCP100.dll)

Thread.dll	A: 0x69280000 - 0x69292000	(C:\pawno\plugins\Thread.dll)

MSVCR90.dll	A: 0x6DE60000 - 0x6DF03000	(C:\Windows\WinSxS\x86_microsoft.vc90.crt_1fc8b3b9a1e18e3b_9.0.30729.6161_none_50934f2ebcb7eb57\MSVCR90.dll)

MSVCP90.dll	A: 0x67E30000 - 0x67EBE000	(C:\Windows\WinSxS\x86_microsoft.vc90.crt_1fc8b3b9a1e18e3b_9.0.30729.6161_none_50934f2ebcb7eb57\MSVCP90.dll)

hash.dll	A: 0x67DC0000 - 0x67E2D000	(C:\pawno\plugins\hash.dll)

wshtcpip.dll	A: 0x72930000 - 0x72935000	(C:\Windows\System32\wshtcpip.dll)
__________________
S4t3K is offline   Reply With Quote
Old 07/05/2014, 10:09 PM   #4
iZN
High-roller
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 2,369
Reputation: 569
Default Re: None of my filterscripts works

Have you tried running samp-server.exe as administrator?
__________________
iZN is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Filterscripts don't works on 0.3x Levtu Scripting Help 16 03/08/2013 07:38 AM
Filterscripts with Dialog Doesn't works Yordan_Kronos Scripting Help 13 09/07/2013 06:05 AM
Loading filterscripts from a folder inside of "filterscripts" davelord Scripting Help 2 27/04/2013 03:42 PM
Filterscripts iGetty Scripting Help 9 07/07/2012 09:35 PM
filterscripts bartje01 Help Archive 4 23/02/2010 09:49 PM


All times are GMT. The time now is 11:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.