SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 25/01/2015, 05:05 AM   #1
NayanIndia
Banned
 
Join Date: Dec 2014
Location: India
Posts: 52
Reputation: 4
Question how to make an interior?

how to make an interior I WANT TO MAKE AN INTERIOR of Lspd on this position
Code:
AddPlayerClass(0,1654.0072,-1654.7566,22.5156,359.7609,0,0,0,0,0,0); //
With lspd interior help me please and pickup id 1318 can anybody help i want to make a enterable building

Last edited by NayanIndia; 26/01/2015 at 01:45 AM.
NayanIndia is offline   Reply With Quote
Old 25/01/2015, 05:15 AM   #2
Saize
Big Clucker
 
Saize's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Germany
Posts: 184
Reputation: 16
Default AW: how to make an interior?

I have no Idea what you´re talking about, could you explain it a bit?

SetPlayerMapIcon()
SetPlayerPickUp()
Create(Dynamic)Object()


This will be usefull I guess, look for it in the SA:MP-Wiki
Saize is offline   Reply With Quote
Old 25/01/2015, 07:58 AM   #3
TFreemen
Big Clucker
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 78
Reputation: 30
Default Re: how to make an interior?

Use MTA to map an interior or try to find a mapper to create one for you .
TFreemen is offline   Reply With Quote
Old 25/01/2015, 01:32 PM   #4
NayanIndia
Banned
 
Join Date: Dec 2014
Location: India
Posts: 52
Reputation: 4
Default Re: how to make an interior?

HELP
NayanIndia is offline   Reply With Quote
Old 25/01/2015, 03:13 PM   #5
Smileys
Huge Clucker
 
Smileys's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Location: Home.
Posts: 384
Reputation: 31
Default Re: how to make an interior?

Quote:
Originally Posted by TFreemen View Post
Use MTA to map an interior or try to find a mapper to create one for you .
this, lol.

I can map something for you if you want, but it's not for free.

I have alot of mapping and scripting experience, I can texture objects, script a filterscript(static or dynamic), you name it.

if you're interested swing me a PM.
Smileys is offline   Reply With Quote
Old 25/01/2015, 04:33 PM   #6
CalvinC
High-roller
 
CalvinC's Avatar
 
Join Date: Nov 2014
Location: Denmark
Posts: 1,830
Reputation: 114
Default Re: how to make an interior?

Use an map editor to place objects, then you can use the codes in your gamemode, you need to load them under OnGamemodeInit.

A pretty basic but good editor would be SAMP Map construction.
__________________
[Tutorial] Custom Playerdamage system
Desert Eagle's dealing too much damage, you want one-hit sniper kills, or damage based on body parts? Check this out.
CalvinC is offline   Reply With Quote
Old 26/01/2015, 01:46 AM   #7
NayanIndia
Banned
 
Join Date: Dec 2014
Location: India
Posts: 52
Reputation: 4
Default Re: how to make an interior?

enterable building i want to make
NayanIndia is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to make a interior? Tutrix Help Archive 5 26/12/2010 11:24 AM
how to make own interior? WardenCS Help Archive 8 25/03/2010 07:22 PM
How to make an Interior T.I. Help Archive 5 31/01/2010 06:37 PM
How would i make a interior? 1337connor Help Archive 7 13/05/2009 08:31 PM


All times are GMT. The time now is 04:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.