SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 16/02/2017, 07:26 AM   #1
MerryDeer
Banned
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 723
Reputation: 8
Default sa-mp not working

Hi,

it's happin just saddenly, i press connect button to connect to server, start loading and after 2-3 seconds, GTA just off, like i have no connect to server
MerryDeer is offline   Reply With Quote
Old 16/02/2017, 07:27 AM   #2
Rdx
Banned
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 168
Reputation: 27
Default Re: sa-mp not working

Remove gta_sa.set and try again.
Rdx is offline   Reply With Quote
Old 16/02/2017, 07:28 AM   #3
MerryDeer
Banned
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 723
Reputation: 8
Default Re: sa-mp not working

I get error that gta_sa.exe was not found
MerryDeer is offline   Reply With Quote
Old 16/02/2017, 07:31 AM   #4
Rdx
Banned
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 168
Reputation: 27
Default Re: sa-mp not working

You removed gta_sa.exe instead of gta_sa.set ? Lol.
Rdx is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Timers stop working after working for the most part of the day. [WSF]ThA_Devil Scripting Help 0 17/06/2015 09:10 PM
Hosting Issues - Y_ini saving/loading isn't working and OnDialogResponse isn't working. Aerotactics Server Support 3 30/03/2014 08:44 AM
Working Vehicle storage system (100% working) eclipses Scripting Help 6 14/10/2012 09:13 PM


All times are GMT. The time now is 11:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.