SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Server > Server Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 17/12/2017, 07:30 PM   #1
Fratello
Huge Clucker
 
Join Date: May 2016
Location: Howard University
Posts: 311
Reputation: 38
Question SA-MP server won't display for others (VPS)

Hello.

This is a really weird problem. When I start SA-MP server on my VPS (Derbian) it starts up properly. I can see it on the SA-MP server list. But others can't. Only I can see the server, connect too. I'm a remote ip just like others. When I try to ping the IP it says: Unkown host.

I start the server this way:
Code:
 ./samp03svr &
I also checked if there are two SA-MP servers running, nope.

This is the server ip, 145.239.212.59:6969

Does anyone know what might be the problem? Thanks.

EDIT: I was away for a while. I contacted the host and they open'd some ports. So that is the solution.

Last edited by Fratello; 26/01/2018 at 08:00 PM.
Fratello is offline   Reply With Quote
Old 02/01/2018, 09:42 AM   #2
rfr
Banned
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 228
Reputation: 43
Default Re: SA-MP server won't display for others (VPS)

When you start the server like that and close the console the server will shutdown. Use nohup.
rfr is offline   Reply With Quote
Old 02/01/2018, 10:04 AM   #3
-Shifty-
Huge Clucker
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 323
Reputation: 39
Default Re: SA-MP server won't display for others (VPS)

You probably have strict firewall rules only allowing your IP while refusing anyone else. The unknown game mode means that your game mode did not load properly. Check the server log.
__________________
-Shifty- is offline   Reply With Quote
Old 02/01/2018, 11:17 AM   #4
rfr
Banned
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 228
Reputation: 43
Default Re: SA-MP server won't display for others (VPS)

PHP Code:
root# sudo iptables -A INPUT -p tcp --dport 3306 --jump ACCEPT
        
root# sudo iptables -A INPUT -p udp --dport 3306 --jump ACCEPT
        
root# iptables-save 
rfr is offline   Reply With Quote
Old 02/01/2018, 06:54 PM   #5
Astralis
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: SA-MP server won't display for others (VPS)

I'd say ports/IP's are being blocked. Best way is to contact your host, although the main provider is OVH, but they are still able to help you with this issue.
  Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[Tool/Web/Other] PHP/CSS/SQL/: Server Logging Display Table vHero Tools and Files 4 03/10/2017 12:09 AM
How do I display server name above HUD? dimashr12345 Server Support 5 13/03/2015 06:34 PM
My server not display in SA-MP Client GatsbyTrieu Server Support 2 01/02/2015 09:22 PM
My server not display in SA-MP Client GatsbyTrieu Client Support 5 01/02/2015 07:39 PM
How do I make the server display a message after killing an npc? Twelaal Scripting Help 1 13/02/2014 07:43 AM


All times are GMT. The time now is 09:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.