SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 26/03/2019, 08:51 PM   #1
Lirbo
Gangsta
 
Lirbo's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 504
Reputation: 8
Default 0.3DL won't load custom objects/skins

This is my code, but nothing is downloaded when I log in (no i don't have the files on the cache)
Code:
AddCharModel(60, 20001, "balanced.dff", "balanced.txd");
AddCharModel(60, 20002, "jumper.dff", "jumper.txd");
AddCharModel(0, 20003, "speed.dff", "speed.txd");
AddCharModel(10, 20004, "tank.dff", "tank.txd");
AddCharModel(60, 20005, "attacker.dff", "attacker.txd");
AddCharModel(60, 20006, "arab.dff", "arab.txd");
AddCharModel(60, 20007, "healer.dff", "healer.txd");
AddCharModel(60, 20008, "wizard.dff", "wizard.txd");
AddCharModel(0, 20009, "wizardspeed.dff", "wizardspeed.txd");
AddCharModel(60, 20010, "skeleton.dff", "skeleton.txd");
AddCharModel(1, 20099, "staff.dff", "staff.txd");
AddCharModel(0, 20100, "staff.dff", "staff.txd");
AddCharModel(1, 20101, "anime1.dff", "anime1.txd");
AddCharModel(1, 20102, "anime2.dff", "anime2.txd");
AddCharModel(1, 20103, "anime3.dff", "anime3.txd");
AddCharModel(1, 20104, "anime4.dff", "anime4.txd");
AddSimpleModel(-1,19379, -2001, "object.dff", "BaseBuilder.txd");
AddSimpleModel(-1, 19379, -1001, "HardHat.dff", "RainbowHardHat.txd");
AddSimpleModel(-1, 19379, -1002, "HardHat.dff", "GenesisHardHat.txd");
AddSimpleModel(-1, 19379, -1003, "HardHat.dff", "BETAHardHat.txd");
AddSimpleModel(-1, 19379, -1004, "RoundShield.dff", "WoodenShield.txd");
AddSimpleModel(-1, 19379, -1005, "RoundShield.dff", "ClanShield.txd");
AddSimpleModel(-1, 19379, -1006, "RoundShield.dff", "USAShield.txd");
AddSimpleModel(-1, 19379, -1007, "RoundShield.dff", "DevilShield.txd");
AddSimpleModel(-1, 19379, -1008, "DragonKhanjar.dff", "DragonKhanjar.txd");
AddSimpleModel(-1, 19379, -1009, "RoundShield.dff", "metalshield.txd");
AddSimpleModel(-1, 19379, -1010, "chinesesword.dff", "chinesesword.txd");
AddSimpleModel(-1, 19379, -1011, "blacksword.dff", "blacksword.txd");
AddSimpleModel(-1, 19379, -2007, "dragonchainsword.dff", "dragonchainsword.txd");
AddSimpleModel(-1, 19379, -9999, "penis.dff", "penis.txd");
AddSimpleModel(-1, 19379, -2008, "dragonchainsword.dff", "dragonchainsword.txd");
Lirbo is offline   Reply With Quote
Old 26/03/2019, 08:56 PM   #2
Infra
Big Clucker
 
Infra's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Location: Germany
Posts: 69
Reputation: 24
Default Re: 0.3DL won't load custom objects/skins

Did you add "useartwork 1" to the server.cfg?
Infra is offline   Reply With Quote
Old 26/03/2019, 09:04 PM   #3
Lirbo
Gangsta
 
Lirbo's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 504
Reputation: 8
Default Re: 0.3DL won't load custom objects/skins

Quote:
Originally Posted by Infra View Post
Did you add "useartwork 1" to the server.cfg?
god bless you, sir
Lirbo is offline   Reply With Quote
Old 27/03/2019, 05:47 AM   #4
sonn51280
Big Clucker
 
sonn51280's Avatar
 
Join Date: Jun 2017
Location: Vietnamese
Posts: 72
Reputation: 0
Default Re: 0.3DL won't load custom objects/skins

are you add code in server.cfg ?
this is active in my sever
useartwork 1
sleep 1
mtu 1400
sonn51280 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
House System [Doesn't load Custom Objects / maps since update.] jueix Scripting Help 0 27/06/2014 12:56 PM
When using custom objects in custom.img gta crashes on startup AMEENAMEEN Server Support 4 03/06/2012 02:29 AM
Objects don't load for my custom prison. Snyper18 Help Archive 4 29/03/2009 11:18 PM


All times are GMT. The time now is 08:11 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.